PSA: Sampeyan isih bisa nggunakake Facebook Messenger tanpa profil Facebook

  • IT guru

Facebook saiki lagi panas banget amarga ana pelanggaran data sing ora etis sing ngidini perusahaan Cambridge Analytica panen ing sisih lor 50 yuta akun pangguna lan nggunakake data kasebut kanggo ngatasi pemilihan AS 2016 kanggo Donald Trump. Kaya biasane karo skandal profil tinggi, kampanye anyar sing ndhesek pangguna Facebook supaya langsung mbusak profil dadi tren ing media sosial ...