10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS



Musim bal-balan ing saindenging jagad ditahan nalika juara ing saben liga bakal ditemtokake lan kita ora bakal duwe apa-apa kajaba nonton replay. Ya, kita bakal nyoba maneh, nanging wektu iki minangka pemain! Mesthi, saka keamanan omah lan nganggo smartphone sampeyan.
Ora kabeh game kasebut babagan grafis nyata lan tim sing dilisensi, nanging kabeh mau nggawa pengalaman bal-balan kanthi cara liyane. Ayo langsung mlebu!


Stickman Soccer 3D


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Kita bakal miwiti karo arcade sing kurang serius lan luwih gedhe: Soccer Soccer. Kaya jenenge, pemain ing game iki kabeh kalebu wong sing tetep ora ateges ora duwe kepribadian! Sampeyan bisa main karo klub sing keprungu lan wis dingerteni kanthi mata uang ing-game, sampeyan bisa tuku versi stick saka pemain populer. Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa ngatur tim lan pemain dhewe kanggo nggawe campuran pemain tongkat sing sampurna.
Urutane critane game cepet lan kontrol gampang, nggawe game cepet lan seneng. Standar wasit kanggo apa sing dianggep salah banget, mula sampeyan bisa dadi luwih agresif tinimbang biasane. Sepakbola Stickman ngidini multiplayer lokal karo kontrolir, dadi yen sampeyan duwe sawetara papan, bisa uga main karo kanca utawa uga bocah sampeyan.


Piala bal-balan 2020


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Soccer cup 2020 minangka game kanthi grafis realistis lan gerakan pemain nanging mekanika bola kadang-kadang aneh, bal kadang-kadang nemplek ing sikil pemain utawa sarung tangan kiper kaya magnet. Sakabèhé, game iki bisa dadi angel dikuasai. Ana tutorial ekstensif kanggo mbantu sampeyan, nanging para pangembang kayane nggunakake cara kanggo nggawe sampeyan nonton iklan sadurunge bisa mainake pertandingan nyata, mula butuh sabar.
Ora ana pemain lan tim sing duwe lisensi, mula siyap ngadhepi Massi lan Ronalde lan tim merek toko masing-masing. Ora masalah tenan amarga sawise sawetara wektu sampeyan ora ngerti tenan. Corak unik ing gameplay bal-balan minangka tantangan sing bisa sampeyan ngrampungake, kayata 'Lantai iki lava'. Akeh sing bakal ditindakake ing Piala Sepakbola 2020, mesthine!


Skor! Pahlawan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Skor! Pahlawan ngilangi bagean bal-balan sing mboseni lan luwih milih sampeyan ing kahanan sing paling penting: kesempatan nulis biji. Game kasebut nawakake luwih saka 700 tantangan! Saka sudhut nganti kombinasi nyerang lengkap, sampeyan bakal entuk posisi sing beda-beda saka sing sepele nganti meh mokal. Sing paling apik babagan game iki yaiku akurasi muter minangka bayangan langsung input sampeyan. Nalika sampeyan ngatur kurva bal kasebut mbuwang pertahanan lan rampung kanthi voli ing pojokan, pancen nyenengake. Ditambah maneh, urutane critane game saben-saben tegese sampeyan ora kudu macet ing layar smartphone nganti pirang-pirang menit kaya game-game nyata-mungsuh mungsuh manungsa. Nanging aja kakehan gangguan, yen sampeyan kliwat akeh kesempatan, sampeyan kudu nonton sawetara pariwara supaya bisa nambah stamina.
Ana crita sederhana sing ngrampungake tantangan beda dadi siji kampanye maju, nanging sampeyan bakal ora nggatekake umume kedadeyan ing antarane tahap kasebut.


FIFA bal-balan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOSFIFA sepakbola bisa dadi game pertama sing sampeyan pikirake nalika ndeleng judhul artikel iki. Keuntungan duwe kabeh pemain lan tim nyata, ora ana kesalahan eja ing kene! Nanging, EA pancen wis nyebabake sawetara perkara ing babagan pemasaran kaya-kaya game kasebut biasane ana ing bungkus lan entuk pemain sing luwih apik.
Iku amarga bagean gedhe saka sepak bola FIFA yaiku mode sing disebut 'serangan VS' supaya sampeyan bisa main macem-macem serangan lan nyoba ngetung nalika mungsuh uga nindakake dhewe. Tim sing luwih apik, kahanan sing luwih gampang dileksanakake, bisa uga menang. Iki nggawe para pemain kanthi statistik sing apik penting banget.
Lan sanajan grafis kasebut apik lan game kasebut katon apik banget, gaya urutane critane game iki ora nyenengake kajaba sampeyan gelem mbuwang dhuwit kanggo bungkus pamuter.


Bal-balan Ekstrem


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOSLali stadion sing misuwur lan pemain bintang super, bal-balan Ekstrem nggawa sampeyan bali menyang papan dolanan ing sekitar sampeyan supaya bisa ngatonake penguasaan bal.
Ing bal-balan Ekstrem, sampeyan main kanthi cepet yen sampeyan mung ngontrol siji pemain lan sisane dikontrol dening AI ing game, utawa luwih becik, kanca lan sawetara lawan acak sing ana ing sistem matchmaking sing dipilih. Sampeyan bisa milih antarane 1 vs 1, 2 vs 2 utawa 3 vs 3, mula sampeyan ora butuh akeh wong liya sing seneng dolanan kasebut.
Ora akeh aturan sing kudu sampeyan kuwatir, cukup bal menyang mburi jaring! Mesthi wae, sampeyan bisa ngatur karakter lan nggawe tampilan kaya sing pengin diwakili ing lapangan. Yen sampeyan melu game olahraga jinis, sampeyan mesthi bakal seneng bal-balan Ekstrim.


Soccer League Soccer 2020


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOSKanthi Dream League Soccer, kita bali menyang pendekatan sing luwih tradisional kanggo bal-balan. Game kasebut kalebu akeh pemain sing dilisensi, yen penting kanggo sampeyan lan grafis bisa marem banget. Gerakan lancar lan realistis, ngidini sampeyan nindakake gerakan sing apik lan serangan pungkasan sing nyengsemake nalika sampeyan ngganggu. Kabeh mau bakal diiringi komentar sing apik tenan.
Game kasebut ngidini sampeyan mlebu sepatu ora mung para pemain bal-balan, nanging uga pemilik klub sepak bola. Sampeyan bisa mutusake babagan carane nganyari lan nggedhekake basis klub, saben keputusan menehi mupangat tambahan kanggo tim sampeyan.
Dream League Soccer minangka judhul sing apik banget kanggo nyoba yen sampeyan bosen karo game sing luwih populer ing genre kasebut.



Serangan bal-balan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Mogok bal-balan minangka game liyane sing ndadekake sampeyan ora kepenak. Ing kono, sampeyan bakal ngadhepi pemain liyane saka macem-macem manungsa kanthi kick-off utawa target target kanthi timer. Ora cedhak karo pengalaman sepak bola nyata kaya game liyane, nanging nyenengake lan nyenengake. Kanggo saben game, sampeyan kudu mbayar ragad kanthi nggunakake mata uang ing game sing nyumbang menyang kolam hadiah dadi yen sampeyan menang, sampeyan bisa muter nganti batere mati. Kanthi menang, sampeyan uga entuk bungkus sing ana ing tas olahraga lan ngemot macem-macem barang, wiwit saka gaya rambut anyar nganti bal sing bakal nambah kekuwatan lan akurasi sampeyan.
Mogok bal-balan minangka game paling apik kanggo mateni sawetara wektu mundur kanthi tendhangan penalti. Sampeyan bisa uga ora kepenak nyenengake, nanging sampeyan bakal kaget!


Liga bal-balan 2020 Liga Utama


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Gameplay saka Soccer star 2020 padha karo Strike Hero. Sampeyan bisa mutusake asil saka macem-macem kahanan kanthi ngusap ing layar kanggo ngarahake bal. Nanging, ing babagan bintang Sepak Bola, yen sampeyan ora entuk asil sing dikarepake, pertandingan kasebut terus dikatutake komentar teks nganti mbesuk masukan sampeyan dibutuhake. Iki menehi sampeyan kesempatan kanggo nebus awakmu mengko ing game yen playune dhadha dadi dhadha. Sampeyan isih ora bisa ngontrol akeh game liyane, nanging yen sampeyan kerep bosen mlaku-mlaku kepengin ngerti bal-balan apa ora, bal-balan Soccer 2020 bakal katon cedhak.


Juara Lapangan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
Champion of the Fields minangka sing paling apik yen sampeyan golek alternatif kanggo rong jeneng gedhe ing game bal-balan. Game kasebut katon apik lan duwe kontrol sing tepat supaya sampeyan bisa muter kanthi bener ing saben kahanan. Sampeyan bisa ndeleng sawetara jeneng pamuter sing wis dingerteni, aja nyana FIFA lan hebat. Game iki luwih akeh babagan pengalaman ing lapangan tinimbang apa sing sampeyan lakoni ing antarane pertandingan. Ora ateges sampeyan ora kudu ngupayakake nglumpukake tim sing paling apik, mesthine. Kaya game liyane, pemain sing luwih apik bakal nambah kasempatan kanggo njupuk sudhut sing paling ndhuwur saka sudut sing ora mungkin lan bisa nggayuh kemenangan. Nanging pungkasane dina, yen jempol sampeyan ora duwe ketrampilan, sampeyan ora bakal entuk W, mula wiwiti!


eFootball PES 2020


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game bal-balan / bal-balan paling apik kanggo Android lan iOS
FIFA bal-balan lan PES wis gelut babagan makutha simulasi bal-balan paling apik kanggo sawetara wektu lan ing ponsel, PES minangka pemenang sing ora dibantah. Game kasebut nawakake pengalaman kaya konsol kanthi gerakan pamuter realistis, desain stadion lan petir amarga Unreal Engine. Sampeyan bisa uga main karo sawetara pemain paling apik lan sampeyan uga entuk Maradona legendaris kanggo tim sampeyan kanthi gratis. Tinimbang paket, ing kene sampeyan bisa mlebu pemain kanthi unsur keberuntungan.
Nanging, umume, unsur mbayar game kasebut ora luwih akeh tinimbang ing FIFA lan para pemain bisa seneng game kasebut kanthi ora terus-terusan nggunakake dhuwit nyata. Yen sampeyan golek simulator bal-balan utama kanggo smartphone, PES kudu dadi pilihan pertama sampeyan.