10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS

Game strategi kalebu spektrum sing wiyar kaya pelangi. Bagéan penting saka spektrum kasebut yaiku strategi wektu nyata lan ing artikel iki, kita bakal luwih tliti babagan sawetara sing paling apik ing antarane.
Kita wis nglumpukake macem-macem game seluler sing menarik kanggo sampeyan, mula tetep nganti pungkasan, supaya sampeyan bisa milih favorit!
Saiki, ayo entuk judhul sing paling kapisan!


Kerajinan Cartoon


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store Rega:$ 0,99
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Cartoon Craft minangka apa sing sampeyan entuk yen nyampur WarCraft 2 Blizzard lan gaya gambar Animasi Carbot . Tema Orc vs Manungsa klasik wis dibumbui karo tambahan nir kanggo nyenengake. Lumrahe, game kasebut ora nganggep serius lan duwe humor sing disiram. Ing babagan gameplay, persis kaya sing sampeyan ngarepake: nggawe unit, kumpul sumber daya, bangun basis, gawe luwih akeh unit, pateni mungsuhmu. Mesthi, regane $ 1 nanging Cartoon Craft mesthine bakal nggawa luwih saka regane dolar kanggo hiburan.



Ekspansi


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOSKaya jenenge, tumindak ing Expanse kedadeyan ing planet liya. Grafis game kasebut minangka puter balik menyang StarCraft asli lan uga koyo sakabehe game kasebut. Nanging aja nganti level jero lan keragaman sing padha.
Ana telung fraksi sing beda sing bisa dipilih, nanging ing game iki, kabeh kalebu manungsa lan katon padha. Iki dudu game sing paling nyenengake utawa cepet, nanging yen sampeyan nggoleki tradhisional, Expanse bakal nyerang tali nostalgia sing bener, mesthine!


Ala Utara: Edisi Jotunn


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store Rega:$ 4,99
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Bad North minangka game sederhana ing konsep nanging sampeyan bisa nggampangake sampeyan kanthi visual lan gameplay sing nyenengake. Misi sampeyan yaiku nglindhungi pulau cilik sampeyan saka serangan viking, nggunakake tata letak lan ciri khas daratan kanggo ngatur unit sampeyan kanthi cara sing paling efektif. Pulo digawe kanthi prosedural, sing tegese ateges ora ana gunggunge nalika game nggawe siji kanggo sampeyan ing paramèter sing wis ditemtokake. Iki bisa nambah game & apol maneh. Kontrol intuisi lan gampang digayuh, mula sampeyan bakal bisa muter kanthi mandheg nganti pirang-pirang jam.


Prentah lan nelukake: Saingan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Command lan nelukake minangka salah sawijining francais strategi real-time paling populer ing saindenging jagad lan Rivals minangka corak unik ing urutane critane game khas sing khusus digawe ing seluler. Mbusak ton elemen kaya pramuka peta lan nggedhekake basis, mung fokus ing pertempuran.
Sampeyan diselehake ing arena cilik, ing endi sampeyan nglawan pemain liyane babagan kontrol telung poin utama. Yen unit sampeyan dominasi paling ora loro, dhasar mungsuh bakal ora ana gunane. Unit mikromanisasi lan milih antrian sing tepat ing wektu sing tepat yaiku sing paling penting ing Saing. Babak kasebut cepet lan cepet, sampurna kanggo ngisi wektu sawetara menit.


Perang Jamur 2


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Pungkasane, game sing ora kalebu tank lan mesin berat liyane. Jamur Perang 2 yaiku babagan strategi makro sampeyan tinimbang ngontrol unit masing-masing. Arahkan legiun prajurit jamur supaya bisa njupuk peta kanthi alon lan menang sampeyan. Nanging, luwih gampang tinimbang rampung. Mungsuh sampeyan bisa uga minangka ula licik lan nyoba nglakokake langkah strategis sing ora bakal bisa dingerteni. Sejatine, sampeyan bakal weruh wis teka, nanging bisa uga wis kasep.
Jamur Perang 2 duwe desain apik lan unik lan urutane critane game sing nyenengake supaya sampeyan kecanthol nganti pirang-pirang jam.


Perang Total Roma: Invasi Barbar


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store Rega:$ 4,99
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOSKita ora bisa ngobrol babagan game strategi wektu nyata tanpa nyebutake judhul saka salah sawijining waralaba sing paling populer: Perang Total. Premis Roma Total Perang: Invasi Barbar cukup gampang: wong barbar nyerang. Kaya sing biasane ditindakake. Sampeyan bisa milih salah siji saka 18 fraksi lan nyoba nyoba ngrampok Roma utawa nyegah kedadeyan kasebut. Kaya karo kabeh game Perang Total, Invasi Barbar ngidini sampeyan mindhah tentara babagan gaya adhedhasar peta lan banjur dadi komandan militer nalika unit sampeyan nemoni pasukan mungsuh. Dadi nalika strategi wektu nyata teka. Lan ing Perang Total, sampeyan kudu lantip lan cepet nalika nyebarke unit ing sekitar perang utawa sampeyan bakal nandhang sangsara banget.
Mesthine, jinis game iki bisa uga ora cocog banget kanggo layar smartphone nanging pangembang wis ngupayakake supaya kontrol bisa ditindakake. Yen sampeyan duwe akeh wektu kanggo mateni lan mung telpon sing bisa ditindakake, investasi $ 5 bakal luwih larang.


Galaxy Reavers


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Bali menyang barang sci-fi, nanging ing Galaxy Reavers, tumindak kasebut kedadeyan ing angkasa dhewe. Game kasebut ngelingake MMO Eve Online sing populer nanging luwih disederhanakake lan fokus ing pertempuran sing apik ing antarane kapal luar angkasa sing apik. Sampeyan bisa nglumpukake armada kapal saka 8 kelas sing beda-beda, kanthi kekuwatan lan kekurangane dhewe-dhewe. Kanthi sumber daya sing cukup, sampeyan banjur bisa nganyari saben kerajinan kanthi peralatan sing cocog karo gaya main sampeyan. Sawise iku, saiki sampeyan kudu miwiti nelukake sistem bintang!
Skala epik lan visual Galaxy Reavers nggawe salah sawijining strategi wektu nyata papan sing paling apik kanggo seluler saiki.


Perusahaan pahlawan


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store Rega:$ 13,99
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOSMinangka sampeyan bisa ngerti saka regane, Perusahaan pahlawan ana ing level liyane dibandhingake karo game liyane ing dhaptar iki. Minangka RTS sing adhedhasar Perang Dunia II, supaya sampeyan bisa ngontrol macem-macem unit, wiwit infantri nganti tank, ing level sing rumit lan dirancang kanthi apik. Kualitas grafis kaya PC kaya sing sampeyan bisa ing seluler lan uga ambane game kanthi umum. Lan nalika regane larang, paling ora sampeyan kudu kuwatir babagan iklan lan nganyarke nganyarke wektu utawa tuku game ing game. Yen sampeyan wis seneng main game WWII ing PC lan pengin seluler, Perusahaan pahlawan pancen paling apik kaya saiki.


Menang!


Download saka Google Play Store Download saka Apple TestFlight
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Ngepung! minangka tambahan anyar ing jagad game RTS seluler. Nyatane, kanggo muter ing iPhone, sampeyan kudu ndownload liwat program TestFlight Apple kanggo piranti lunak akses awal. Urutane critane game cukup langsung: sampeyan nyerang benteng mungsuh utawa mbelo dhewe. Sampeyan nggedhekake basis karo bangunan sing dibutuhake lan nglatih unit sing kudu sampeyan rampungake. Grafis kasebut sempit nanging kanthi cara sing apik, desain umum cukup nyenengake. Game kasebut uga kalebu editor level sing ngidini sampeyan nggawe peta dhewe lan nyoba strategi serangan utawa pertahanan sampeyan ing sawetara skenario anyar.


Seni Perang 3


Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
10 game strategi wektu nyata paling apik kanggo Android lan iOS
Pungkasan, kita duwe Seni Perang 3. Iki bisa uga game strategi wektu nyata sing paling apik lan apik kanggo smartphone. Visual kasebut sejatine dudu temenan kanggo realistis, nanging efek sing apik banget lan efek kasebut bakal ditrapake. Sampeyan entuk macem-macem bangunan lan unit lan sampeyan bisa ngontrol kabeh aspek gaya main kaya sampeyan ing game RTS sing digawe kanggo PC. Antarmuka iku intuisi lan gampang digunakake: ora ana ikon cilik sing angel ditekan nalika ana kekacoan perang.
Ing papan perang, ana uga keputusan sing kudu dijupuk. Saka kampanye nganti upgrade sampeyan bisa entuk unit, kabeh ana ing tangan sampeyan.
Art of War 3 nawakake pengalaman-strategi nyata-wektu sing komprehensif kanggo seluler lan mberkahi manawa game kasebut bebas main.