10 headphone nirkabel paling apik kanggo Android, iPhone, lan piranti Bluetooth liyane

Siji mbaka siji, smartphone modern saiki wis mbukak piranti audiofil asli kanthi persiyapan DAC lan ampli sing rumit. Sanajan sampeyan ora ngrungokake musik, entuk smartphone Xiaomi Mi Note, Oppo R5, Vivo X5 Max, utawa Galaxy Note 4 / Edge tegese tuku tiket menyang tanah resolusi tinggi sing dijanjeni! Lan sanajan sampeyan ora ana ing audio 192KHz, umume smartphone modern nindakake tugas muter file FLAC sing ora rugi, mula aja melu-melu kesusu kanthi resolusi gedhe.
Oalah, sing kudu sampeyan nikmati musik sing murni yaiku file audio sing luwih dhisik, lan headphone nirkabel utawa kabel sing berkualitas mengko. Kita saiki bakal nganggo nirkabel. Napa nirkabel? Amarga kabeh luwih apik yen ora ana kabel sing ngalangi! Ya, iku salah sawijining cara kanggo ndeleng. Sing liyane yaiku file FLAC hi-res ing smartphone sampeyan ora bakal disorot karo headset kanthi kualitas paling dhuwur amarga watesan Bluetooth & Apos.
Nanging, sampeyan bakal entuk audio sing apik tenan, mula siyap kanggo terapi blanja headphone nirkabel! Kita wis nglumpukake 10 model model kuping kanthi rega wiwit $ 70 (luwih murah tinimbang sampeyan, uga bakal entuk bolo) lan tekan $ 299 - mung kanggo para penggemar sejati! Saiki, kita ora duwe sumber daya kanggo nyelehake saben pasangan liwat jinis tes sing ketat sing ditindakake ing smartphone lan tablet. Nanging paneliten lan ngilangi headphone nirkabel sing larang regane bisa dirating kanthi dhuwur, nanging ternyata nduweni kualitas build sing kurang enak, swara sedheng, utawa kuat banget karo piranti sing disambungake. Saben pasangan mesthine bisa nyambung karo piranti seluler sampeyan - Android, iOS, Windows utawa apa wae - uga sistem teater ngarep utawa hi-fi.
Kita bisa uga ndeleng model earbuds lan ear ing wektu mengko. Nganti saiki, rasakake pilihan lan blanja kanthi cerdas!


10 headphone nirkabel paling apik kanggo Android, iPhone, lan piranti Bluetooth liyane

avantree-pick