10 tips lan trik kanggo nambah umur batere ing iPhone 7 utawa iPhone 7 Plus

10 tips lan trik kanggo nambah umur batere ing iPhone 7 utawa iPhone 7 Plus
Dadi, sampeyan duwe iPhone 7 utawa iPhone 7 Plus? Pilihan sing apik! Iki duwe umur batere sing gedhe; sejatine, iki minangka iPhone Apple sing umure batere paling dawa. Bagéyan iki amarga chip A10 Fusion quad-core ultra-snappy lan efisien, lan bagean liyane amarga batere luwih gedhe ing njero.
Nalika muter udakara audio nirkabel udakara 40 jam ing iPhone 7, ing iPhone 7 Plus sampeyan entuk udakara 60 jam, lan wektu ngobrol 3G uga luwih dawa ing iPhone 7 Plus: 21 jam vs 14 jam ing iPhone 7. Tes batere kita nuduhake manawa iPhone 7 menehi batere 7 jam lan 46 menit, dene iPhone 7 Plus ora ngetrenake ketahanan batere 9 jam lan 5 menit.
Kabeh apik lan apik tenan, nanging sampeyan uga bisa nindakake kanggo nambah umur batere iPhone 7 utawa 7 Plus. Sampeyan bisa uga wis ngerti lan ngetrapake akeh sing wis ana, nanging uga bakal menehi sawetara tips lan trik kanggo mulih lan game urip batere.
Priksa manawa mriksa ulasan babagan rong piranti kasebut:



10 tips lan trik batere batere iPhone 7 lan iPhone 7 Plus

raisetowake