10 tips lan trik sing bakal nambah umur batere ing Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 minangka salah sawijining kapal penggedhe paling dawa sing bisa sampeyan tuku ing wektu kasebut. Skor 7 jam 38 menit ing tes umur batere khusus nguatake gagasan kasebut. Nanging, sejatine kita isih adoh lan adoh saka apa sing umume diarani ketahanan sing nyaman, utawa sawetara panggunaan paling ora 3 dina sadurunge sadurunge kudu golek prasarana kanggo soket listrik. Matur nuwun sanget, ana langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo nambah umur dawa S5 lan kita bakal enggo bareng karo sampeyan. Dadi, sanajan sampeyan pangguna lawas, sampeyan isih bisa sinau babagan sing anyar.
Nanging sadurunge kita mlebu slide show ing ngisor iki lan coba, penting kanggo ngerti manawa sampeyan ora kudu ngetrapake kabeh sekaligus, utawa uga kabeh. Sawise kabeh, sawetara wong bakal duwe pendapat sing bener yen ngganggu fungsionalitas, utawa mbusak & apos; cerdas saka ponsel cerdas, ora optimal, sanajan sampeyan bakal kaget yen, kanthi Galaxy S5, iku ora mesthi & apos; dadi pilihan ing antarane fitur sing ngilangi jeneng sawetara menit umur baterei ekstra, sanajan bisa ngasilake asil sing paling apik.
Coba delengen.


10 tips lan trik sing sah kanggo nambah umur batere ing Samsung Galaxy S5

Samsung-Galaxy-S5-tips-lan-trik-01 batere-urip