10 taun kepungkur iki telpon sing digunakake wong

Takon karo remaja saiki apa telpon sing digunakake wong mung 10 taun kepungkur, lan sampeyan bisa nemokake wangsulan kasebut adoh saka kasunyatan. Pancen, ana teknologi pangowahan sing jero, sawijining langkah maju sing wis ngrampungake lanskap ponsel.
Ing artikel iki, kita bali maneh 10 taun nganti taun 2005, jaman telpon sing peteng. Ora, malah smartphone: ora ana sing nerangake (saiki & apos; karo app store sing wis maju lan ekosistem), malah masarakat ngobrol babagan PDA lan komunikator. Nggegirisi saka sudut pandang saiki, apa ora?
Telpon clamshell? Sampeyan saiki arang ndeleng dheweke, nanging kabeh padha nesu bali ing taun 2005. Push-to-talk? Revolusioner 10 taun kepungkur. 4G LTE? Lali, wong seneng yen ana konektivitas ing Internet, lan EDGE dianggep apik (3G mewah).
Dadi telpon panas apa ing taun 2005? Ayo mbuwang-mbuwang wektu lan bali menyang sejarah.

Motorola Moto RAZR V3 (Matte Black)


Moto Razr kaget karo jagad telpon ing taun 2004 nalika versi V3 adol kaya hotcakes, lan ing taun 2005, Motorola ngetrapake sukses kanthi edisi ireng matte saka ponsel kerang tipis sing disenengi. Layar cilik, kabeh tombol, ora cerdas nyata, nanging tampan lan tampan.
  • Waca kita Moto RAZR V3 maneh ing kene (barang antik!)


Moto RAZR V3

razr-v3-0

Sony Ericsson K750


Sony Ericsson K750 dadi gumun nalika taun 2005 sing menehi bayangan kanggo masa depan telpon kamera. Apa sing diarani bungah? Kamera 2 megapiksel! Aja ngguyu, kabeh nesu banget, nyebabake mbandhingake, tes, lan pikirane kamera manawa dina-dina pucuk nomer wis diitung. Kita kabeh ngerti kepriye pranyatane, ora?
  • Waca kita Review Sony Ericsson K750 ing kene


Sony Ericsson K750

produk1074

Nokia N70


Sebut wae komunikator, sebut PDA, Nokia N70 minangka simbah kakung saka smartphone modern. Bocah lanang duwe tampilan gedhe (2,1 inci!), Mbukak Seri 60 UI super maju ing chip sistem 220MHz TI OMAP 1710. Aja takon pira intine sing ana.


Nokia N70

nokian705

BlackBerry 7100


2005 pancen ana ing tengah jaman emas kanggo BlackBerry. Kabeh wong ana ing Crackberry, lan sanajan seri seri 7100 iki mung duwe 65K warna (kurang saka 256K unggulan liyane nalika olahraga), OS BlackBerry majeng kanthi dhukungan kanggo email pancen nyata.
  • Waca kita BlackBerry 7100 maneh ing kene


BlackBerry 7100

Review-RIM-7100-1-SidebySide Kaendahan baja tahan karat sing ngasilake inspirasi saka ponsel geser sing sukses banget dina-dina kepungkur ing taun 2005, Nokia 8800 nduweni fitur 1.7 & rdquo; tampilan lan kamera SVGA. Tampilan warna uga duwe warna 256K olahraga, sauntara saiki, nanging saiki adoh saka 16 juta standar telpon.
  • Waca kita Review Nokia 8800 ing kene


Nokia 8800

Nokia-8800-maneh-002a

Motorola Q8


Motorola uga main ing game komunikator / PDA, lan Q8 minangka model sing paling maju kanggo wektu iki kanthi tombol pandhu arah 5 arah lan keyboard QWERTY fisik lengkap sing ora bisa urip para pangguna bisnis. Nanging bintang acara kasebut yaiku Windows Mobile versi 6.0 sing canggih.


Motorola Q8

Motorola-Q-GSM-0

Nokia 1110


Pungkasane, Nokia 1100 bisa uga dudu kalebu telpon paling canggih nalika semana, nanging nalika ana wong sing dikepung malah duwe ponsel, 1100 dadi berkah. Kayane telpon paling apik ing taun iki kanthi adol 150 yuta unit, luwih saka kabeh keajaiban teknologi ing taun 2005.


Nokia 1100

nokia1100