12 kasus Samsung Galaxy Note 3 sing apik tenan

Galaxy Note 3 wis dadi salah sawijining piranti laris Samsung kanthi alesan sing apik - nggawa piranti keras paling apik ing phablet sing dibangun kanthi 5,7 '. Nanging kabeh otot hardware sing larang regane bisa uga dilindhungi sabisa-bisa. Outfitting Galaxy Note 3 kanthi kasus sing apik lan awet bakal tetep ing kahanan mint, lan mbantu sampeyan ngreksa regane adol maksimal yen sampeyan mutusake arep upgrade. Kajaba iku, kasus sing tepat uga bakal nglindhungi tampilan gedhe 5,7 'saka pecah lan tetes.
Nanging, proteksi dudu siji-sijine alasan kanggo njupuk kasus utawa tutup kanggo Note 3. Bener manawa Samsung ngganti basa desain kanthi radikal kanthi nambahake kulit palsu menyang Note 3, menehi tampilan sing luwih apik, kepiye babagan wong-wong sing pengin warna liyane ing Cathetan 3? Ngganti tutup mburi bakal dadi solusi sing murah lan gampang, lan ana akeh bumper sing apik banget sing ora bakal nambah proteksi, nanging uga aksen warna sing menarik kanggo phablet.
Kita wis milih selusin kasus Galaxy Note 3 sing paling disenengi lan sampul sing rampung ing ngisor iki. Kita miwiti karo kasus saka produsen sing misuwur kaya OtterBox lan Spigen, nanging aja ragu-ragu mriksa manawa saka produsen tingkat loro sing ngetutake - uga digawe khusus kanggo Cathetan 3, lan ora ana rega sing akeh. . Pungkasan, elinga yen kabeh kasus nambah sawetara menyang Cathetan 3 sing wis gedhe - rega kasebut kudu dibayar kanggo proteksi ekstra kasebut. Kanthi ora mikir maneh, priksa pilihan kasus Note 3 sing paling apik.

1. Spigen Bouncing - $ 10,99


Spigen Bouncing sing ramping, elegan lan murah dilengkapi pola sing beda lan pas sing apik banget, sing cocog kanggo sing pengin kasus tanpa tambahan akeh. Digawe saka tekstur alus lan genggeman sing nyaman lan ora lunyu.


Spigen Bouncing

71NWqan8N3L.SL1000

loro. Mulai DualPro - $ 22


Kasus liyane sing cukup tipis, Incipio DualPro nambah perlindungan luwih akeh karo awake proteksi kejut lan sithik suarane kanthi desain warna ganda.


wiwiti DualPro

51Z2QhKrNL.SL1000

3. Samsung S-View Cover - $ 50


Samsung View S & Cover dhewe menehi sing paling apik ing kaloro jagad - perlindungan lan visibilitas. Iki ngemot Cathetan 3, nanging godhong cendhela ing sampul ngarep, supaya sampeyan bisa ndeleng wektu lan notifikasi kejawab tanpa kudu mbukak kasus kasebut.


Samsung S-Ndeleng Cover

samsung-galaxy-note-3-s-view-cover-folio-case-black-3-600x600

Papat. Otterbox Commuter - $ 45


Otterbox Commuter bisa uga ora kalebu kasus sing paling kompak, nanging entuk keseimbangan sing tepat antarane proteksi padhet lan ukuran sing cocog. Wis dihubungake silikon sing nutupi kabeh port lan nawakake proteksi gedhe kanggo tetes.


Otterbox Commuter

71Q8IMLT2lL.SL1500

5. Trident Aegis - $ 30


Trident Aegis disertifikasi minangka shock-proof, tahan tes drop (bisa tahan 26 tetes saka 4 kaki), ditambah uga ujung-ujung sing dikuatake kanggo proteksi sing luwih apik. Sisih kasebut diangkat ing ndhuwur tampilan kanggo proteksi tambahan.


Trident Aegis

71jemRIYCFL.SL1500

6. Speck CandyShell - $ 40


Kanthi bantalan driji khusus, Speck CandyShell luwih gampang nyekel genggeman ing Note 3, plus iki minangka elemen sing nggawe piranti luwih angel diluncurake saka paws. Desain unik, warna seger, lan perlindungan apik sing ditawakake ing kasus iki dadi pilihan sing apik.


Speck CandyShell

71pOYyfzkbL.SL1350

7. Urban Armor Gear Aero - $ 35


Urban Armor nggawa peralatan 'Aero' kanggo Note 3 sing ora mung menehi tampilan Transformer futuristik, nanging uga proteksi sing akeh.


Urban Armor Gear Aero

GLXS3SLTPTO11024x1024 Samsung View S & Cover dhewe menehi sing paling apik ing kaloro jagad - perlindungan lan visibilitas. Iki ngemot Cathetan 3, nanging godhong cendhela ing sampul ngarep, supaya sampeyan bisa ndeleng wektu lan notifikasi kejawab tanpa kudu mbukak kasus kasebut.
Kesalahan slide show: geser 4 tanpa gambar lan ora ana tag embed!

9. Dompet Watson Folio - $ 45


Apa sampeyan isih pengin ninggalake dompet ing omah? Yen sampeyan blanja liwat kertu kredit utawa debit, kasus Folio Wallet saka Watson kanggo Note 3 bakal menehi cukup ruang tambahan kanggo dokumen penting, lan sampeyan bisa uga menehi sawetara tagihan kertas ing salah sawijining kasus & apos; kanthong. Rapi, apa ora?


Dompet Folio Watson

incipio-samsung-galaxy-note-3-watson-wallet-white-cyan-b Kasus Hybrid Spigen nglindhungi Note 3 lan nambah aksen warna kanthi gayane. Kayane kaya bumper, lan sing kepengin warna liyane ing Cathetan 3 bakal seneng.


Spigen Case Neo Hybrid

v14

sewelas Bek OtterBox - $ 60


Bener manawa kabeh kasus nglindhungi, nanging OtterBox Defender minangka juara sing nglindhungi. Sampeyan kanthi teoritis bisa muter frisbee karo Note 3, lan isih bisa tetep bisa urip. Nanging, ijol-ijolan akeh sing akeh ditambahake, elinga ing elinga.


Bek OtterBox

o1

12. Belkin Shield Sheer - $ 30


Belkin Shield sing ramping minangka cara sing cukup terjangkau kanggo ngganti tampilan Note 3, lan isih dijaga.


Belkin Shield Sheer

2924431cv2a

13. Cover Snap Rocketfish - $ 23


Yen kulit palsu ing mburi Note 3 sing wis ilang, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti nganggo tutup Rocketfish iki.


Tutup Cepet Rocketfish

r5

14. Fintie Build in Kickstand Case - $ 9


Siji bab sing ora dimupangatake dening Note 3 (lan sing bakal disenengi) yaiku kick-kick. Kasus Fintie nambahake supaya sampeyan bisa bali, santai lan nonton film tanpa nyekel piranti kanthi cepet nganti pirang-pirang jam.


Fintie Mbangun ing Kasus Kickstand

61kbzzrZIpL.SL1500