12 Kualitas Pimpinan Agile sing Apik

Kepiye sampeyan nemokake pimpinan Agile sing apik?

Metodologi pangembangan tangkas wis pirang-pirang taun kepungkur lan wis dadi norma kanggo akeh perusahaan teknologi. Nanging kenapa sawetara organisasi pancen sukses ing Agile, dene liyane sing perjuangan? Malah luwih elek nalika sawetara tim nganggep dheweke Agile amarga dheweke nindakake konsep sing lincah kayata saben dinane lan retrospektif, nanging nyatane sejatine Agile.

Aku yakin bedane yaiku babagan pimpinan, yaiku ScrumMaster, Manajer Pangiriman utawa CTO sing duwe wewenang kanggo nggawe dhasar budaya kerja Agile ing organisasi lan ing kiriman iki kita bakal ndeleng 12 kualitas pimpinan Agile sing apik .




Apa kualitas pimpinan Agile sing apik?

1. Visi lan Misi

Kabeh wong ing organisasi kudu ngerti apa sing dikarepake. Asring kedadeyane manawa ana wong sing ora ngerti rincian babagan makarya saben dinane mula ora bisa ndeleng gambaran sing gedhe.

Pemimpin Agile sing Apik kudu mesthekake yen target lan misi organisasi wis jelas kanggo kabeh wong sing melu ngeterake proyek kasebut, kalebu para pelanggan tim lan pemangku kepentingan.


Priksa manawa apa wae pagawean sing ditindakake nduweni tujuan sing jelas lan bisa nyedhaki visi kasebut. Kajaba iku, penting kanggo nemtokake wates lan ruang kerja supaya tim ora nindakake sing ora prelu.



2. Rilis Cilik

Priksa manawa kerja dipérang dadi tugas lan sub-tugas supaya fitur bisa dirilis kanthi cara iteratif lan tambahan tinimbang rilis big bang. Proyek gedhe kudu dibagi dadi luwih cilik yen bisa.

Intine, iki minangka konsep model pangiriman sing lincah, iteratif lan tambahan.

3. Rapat Pra-Rencana

Pemimpin sing lincah kudu mesthekake yen item ing backlog dikelola lan sesi perencanaan kedadeyan sadurunge diwiwiti. Crita sing ideal kudu dirampungake lan dibahas siji sprint ing ngarep supaya sadurunge sprint diwiwiti, sesi perencanaan cepet.


Lacak kecepatan tim supaya katrangan sprint bisa diramal. Sembarang alangan utawa pangowahan prioritas kudu diwenehake marang kabeh wong.

4. Loop Umpan Balik Singkat

Priksa manawa umpan balik cekak antarane tim pangembangan, desain, produk lan pelanggan kanthi komunikasi asring asring. Pakaryan kudu dideleng lan dibahas luwih dhisik lan terus kanggo ngilangi kesalahpahaman lan asumsi.

Priksa manawa kemajuan adhedhasar nilai nyata sing dikirim kanggo bisnis tinimbang mbandhingake karo rencana.

5. Pangapikan terus-terusan / Nuduhake Pengetahuan

Priksa manawa ilmu saka anggota tim sing beda dituduhake ing macem-macem bagean ing organisasi lan dandan cilik kanggo proses apa wae terus-terusan. Retrospektif lan 'Scrum of Scrums' biasane dadi kesempatan sing apik kanggo sinau babagan halangan lan kesulitan sing diadhepi sajrone balapan mlayu supaya rencana tumindak bisa ditindakake kanggo ngatasi alangan kasebut.


Praktik paling apik kanggo tes terus-terusan ing Agile

6. Gagal Cepet

Pemimpin sing lincah sing apik kudu nggawe manawa tim duwe keberanian kanggo nyoba teknologi lan pendekatan anyar. Gawe lingkungan ing endi kegagalan cilik bisa kedadeyan luwih cepet lan asring, saengga bisa nyuda risiko kegagalan gedhe ing pungkasan proyek kasebut.

7. Komunikasi

Gawe lingkungan sing grapyak sing nggampangake komunikasi pasuryan sing apik lan nyilikake kebutuhan kanggo dokumen, email, lan komunikasi bandwidth lebar liyane sing ora perlu. Contone, luwih efektif yen duwe dewan kanban fisik nalika diskusi adhep-adhepan antara anggota tim tinimbang Jira utawa alat sing padha.

8. Fokus lan Selaras

Mesthekake yen tim fokus, darmabakti lan nyetel kanggo kerja tinimbang nindakake multitasking. Kabeh wong kudu fokus kanggo nggarap tugas prioritas paling dhuwur sing menehi nilai kanggo bisnis. Bisa luwih pinter ora angel.


Bekerja karo manajer kanggo mesthekake manawa wong lan tim sing tepat kasedhiya ing wektu sing pas kanggo nggedhekake kecepatan lan kemungkinan sukses.

9. Ngilangi Alangan

Supaya tim bisa ngirim produk sing berkualitas ing wektu sing tepat, kudu fokus mung ing karya lan ora kudu ngatasi masalah utawa alangan saben dinane.

Pimpinan sing lincah sing apik kudu mesthekake yen hambatan dicopot sanalika bisa ditemokake, utawa uga bisa dideleng kemungkinan bakal ana alangan sadurunge wiwit ngganggu tim.

Goleki bottlenecks lan antrian, lan aplikasi prinsip sistem lan prinsip ramping kanggo nglancarake pangiriman nilai bisnis.


10. Visibilitas Kemajuan

Priksa manawa kabeh wong ing bisnis duwe visibilitas sing jelas babagan kemajuan lan kabeh wong bisa ndeleng 'gambaran gedhe'. Bisa nggunakake dashboard ing layar sing jelas nuduhake kemajuan ing level dhuwur lan bisa dideleng saben wektu.

11. Organisasi mandiri lan Otonomi

Cekake target lan kahanan saiki supaya masarakat bisa mikir lan tumindak kanthi mandhiri, tanpa prelu menehi pitutur apa sing kudu ditindakake. Priksa manawa masarakat diwenehi masalah kanggo ngatasi, tinimbang tugas sing kudu ditindakake.

Elinga yen dadi tim sing ngatur dhewe ora kedadeyan kanthi sewengi. Organisasi mandhiri ora mung babagan kabeh tim ing konteks organisasi tartamtu. Saben anggota tim kudu ngatur awake dhewe.

12. Kolaborasi lan Dependensi lintas fungsi

Pemimpin Agile sing apik kudu mesthekake manawa tim ora diblokir ngenteni saben liyane supaya bisa kerja lan tim bisa dienggo bareng karo nemokake individu ing tim lan silo minimalake.