15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS

Kita bali maneh lan wektu iki, kita ora nggawa 10, nanging 15 game open-world paling apik! Game mbukak donya yaiku babagan kebebasan gerakan lan menehi pilihan kanggo nggawe petualangan dhewe ing lingkungan sing diwenehake.
Nggawe dunia digital sing akeh banget mbutuhake akeh sumber daya, nanging amarga kita golek game sing paling apik, bakal ana sawetara wong sing mbayar. Iki dudu perkara sing ala, amarga uga ngilangi iklan sing ngganggu lan praktik liyane sing digunakake pangembang supaya bisa ngasilake dhuwit saka sampeyan.
Nanging cukup ngomong, kita kudu akeh game, mula ayo ngrampungake!


Frostborn: Coop Survival


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Frostborn minangka RPG sing adhem sing nyampur sawetara jinis populer. Siji tangan, sampeyan duwe karakter dhewe sing bisa disesuaikan nalika sampeyan pas lan olahraga minangka salah siji saka telung kelas sing kasedhiya. Sawise iku, ana elemen RPG sing biasa kanggo ngrampungake misi lan level munggah. Nanging ana uga elemen sing bisa urip. Sampeyan kudu nglumpukake sumber daya lan nganyarke basis supaya bisa mbela mungsuh. Kanggo nindakake, sampeyan bisa partner karo pemain nyata liyane, ing endi elemen MMO game kasebut. Grafis uga cukup apik supaya kabeh pengalaman sampeyan bakal ana ing lingkungan sing apik lan bisa dideleng.



MadOut2 BigCityOnline


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSApa sing sampeyan entuk nalika nggabungake subreddit 'a-normal-day-in-russia', GTA lan Need For Speed? Ya, MadOut2 BigCityOnline minangka prekara paling cedhak sing bisa dipikolehi. Gawe monster balap saka Lada favorit sampeyan, mubeng-mubeng golek gelut utawa balapan gopnik liyane [гопник] utawa langsung nembak, sampeyan kabeh bakal bisa. Game kasebut ngidini nganti 100 pemain ing peta, mula tliti karo wong liya supaya bisa uga padha karo sampeyan. MadOut2 nyenengake banget amarga lingkungan sing dipilih para pangembang lan sampeyan bakal seneng main-main nganti pirang-pirang jam.


Mati dalan


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Game liyane babagan nyetir, nanging ing dalan mbukak level anyar. Sampeyan bisa ngontrol apa wae saka kapal menyang sepur menyang helikopter, kalebu kabeh jinis kendaraan roda kaya truk lan uga panen! Saben mesin nawakake macem-macem tantangan lan jagad terbuka dadi papan dolanan sampeyan. Game kasebut nduwe mekanika lendhut sing realistis lan simulasi tekanan ban, kalorone kalebu bab sing ora dirungokake babagan game, utamane game seluler. Yen gatel ngulandara ing dalan, sampeyan ora bakal salah karo game iki.


Galaxy kapindho


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Kanthi Eve: Game seluler online isih dikembangake, Galaxy Kapindho minangka pilihan paling apik kanggo eksplorasi ruang angkasa. Ewonan sistem bintang ing pucuk driji, pesawat ruang angkasa wiwit cilik nganti gedhe tenan, pertempuran kaya sing sampeyan deleng ing film Star Wars, Galaxy Kaloro duwe kabeh. Mesthi, nikmati kaendahan ruang ora padha nalika rampung liwat tampilan telpon, nanging game sing jembar kaya ing telapak tangan sampeyan isih cukup nyengsemake. Yen sampeyan minangka geek Sci-Fi sing kehabisan acara TV sing kudu ditonton, Galaxy Kaloro kasedhiya kanggo ngisi kekosongan kasebut.


RPG Tindakan Bajak Laut Tempest


Regane: $ 7,99ing iOS,Gratising Android Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSSaka jembar ruang, kita bakal bali menyang jembar segarane Bumi. Yen gelut karo laser lan roket banget semrawut kanggo sampeyan, mula sampeyan bisa uga bisa ngrasakake pelayaran sing luwih alon. Pilih gaya bajak laut sampeyan dhewe: nyewa kru, ngatur kapal lan lelayaran menyang segara, ngrampungake misi lan nglawan makhluk mitos ing proses kasebut. Kapal lan banyu katon apik tenan lan kanthi game kaya ngono, ora ana liyane sing penting kanggo visual. Kemudi kapal, targetake kanon lan jarahi hadiah, kabeh sedina muput ing Tempest Pirate Action RPG!


Pengaruh Genshin


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Genshin Impact minangka salah sawijining RPG paling anyar lan paling populer. Jagad iki jembar lan grafis ngelingake gaya The Legend of Zelda: Napas saka alam bébas, sing minangka pujian. Karakter kasebut beda-beda lan nyenengake kanggo dimainake, sing menehi game nilai tambah saka segi replayabilitas. Apa sing paling apik yaiku sampeyan bisa main karo kanca ing macem-macem platform lan njelajah jagad iki sing apik banget, nglawan mungsuh sing durung nate sadurunge. Yen sampeyan penggemar game iki, sampeyan kudu nyoba Genshin Impact!


Oceanhorn

Regane: $ 7,99ing iOS,Gratising Android Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Oceanhorn minangka game lawas nanging ora ateges ora apike kalebu ing dhaptar iki. Lan sing luwih apik yaiku saiki wis bebas ing Android. Ing iOS sampeyan isih kudu mbayar $ 8, utawa sampeyan bisa ngrasakake terusan, Oceanhorn 2 ing Apple Arcade. Game kasebut nduwe grafis kartun sing ceria lan nawakake macem-macem lingkungan kanggo sampeyan njelajah lan nggoleki barang rampasan nalika mateni mungsuh ing kana-kene. Sampeyan bisa uga ora duwe efek visual sing paling apik tenan, nanging bakal nggawe trik nalika mbutuhake wektu sawetara wektu lan luwih seneng ora bisa ngerteni.



Senjata Enem


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSSix-Guns dipasang ing jagad sing luwih nyata: ing sisih kulon liar. Game kasebut nambah corak, nanging meksa nggunakake senapan kanthi desain lan kapabilitas, kabeh diarani seneng-seneng. Sampeyan isih bisa njelajah jagad iki ing mburi jaran sing dipercaya nanging sampeyan bisa dilengkapi apa wae saka gergaji listrik sing nganggo uap nganti lampu gantung. Mesthine, kanggo entuk usaha sing paling hebat sampeyan kudu ngupayakake, nanging ora ateges sampeyan ora bakal kepenak. Six-Guns bisa uga dudu Redemption Red Dead, nanging luwih becik nalika sampeyan nggunakake seluler.


Simulator Kambing


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSSimulator Kambing njupuk donya kanthi badai kanthi absurditas sing gedhe lan kita ora bisa ngliwati. Iki game sing ora dianggep serius, ngemot kewan omo lan nyedhiyakake gameplay sing lucu nganti pirang-pirang jam. Kaya sing sampeyan bayangake, game kasebut adoh saka simulasi urip wedhus sing nyata kaya sing sampeyan bayangake, sanajan wedhus seneng banget ngrampungake lan sampeyan bakal nindakake akeh game iki. Yen kita kudu njlentrehake Simulator Kambing kanthi siji tembung, 'kekalahan', lan jinis sing paling apik!


Crita serigala

Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSAja pengin dolanan wedhus? Kepiye uga serigala? Beda karo Simulator Kambing, Serigala Serigala asring banget main maneh. Sampeyan kudu mbela wilayah sampeyan, nglawan srigala liyane ing pertempuran PvP lan malah ngasilake anak anjing serigala supaya pak sampeyan luwih kuwat. Ana macem-macem jinis srigala sing bisa mbukak kunci, kanthi katrampilan lan katrampilan dhewe. Game iki ora guyon. Yen sampeyan bakal dadi srigala utawa kewan galak umume, sampeyan ora bakal bisa mainake Wolf Tales. Ana konten liyane babagan sing sampeyan kira bisa uga ana ing game kaya iki. Sing mesthi wae warta apik, mula coba apa?


Lembah Stardew


Regane: $ 4,99 Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSJagad Stardew Valley bisa uga ora jembar nanging luwih akeh tinimbang prekara sing bisa ditindakake. Yen sampeyan durung nate krungu babagan Stardew Valley, mula sampeyan ora mangu-mangu, nanging yen sampeyan mutusake kanggo mbuwang $ 5 lan nyoba, sampeyan ora bakal kuciwa. Game kasebut nyenengake kanggo dolanan, santai lan marem. Efek musik lan swara pas karo gaya urutane critane game kanthi sampurna, dadi pengalaman sing nyenengake. Sampeyan bakal kliwat pirang-pirang jam tanpa sadhar. Uga kasedhiya ing PC yen sampeyan pengin diputer ing layar sing luwih gedhe lan nganggo keyboard lan mouse, sing bakal luwih gampang.


Fajar Kepulauan


Regane: Gratis Download saka Google Play Store
Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Dawn of Isles minangka MMORPG sing visual mirip karo Legenda Zelda: Napas Liar kanthi nggabungake model kanthi warna kanthi warna dadi prekara sing nyenengake. Kaya judhule, jagad iki digawe saka macem-macem pulau sing bakal diterusake lan saben ana sing ditawakake. Ngluwihi elemen RPG standar, sampeyan uga kudu nggawe kerajinan, supaya luwih gampang urip ing game. Yen sampeyan duwe kanca bosen sing bisa melu, mesthine bakal luwih nyenengake kanthi cepet, mula kumpul pesta lan selaras!


Langit: Bocah Cahya


Regane: Gratis Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Sky: Children of Light minangka dhasar sing bakal sampeyan pikolehi yen Alto's Odyssey dadi game petualangan 3D. Gayane padha, kanthi warna pastel, warna lan lokasi sing apik banget sing nggawe sampeyan rasane ngimpi. Jagad Langit kebak kamulyan lan rahasia sing bisa ditemokake. Swasana sing adhem bakal nggawe sampeyan luwih seneng tapa tinimbang dolanan. Pangembang janji bakal terus nggedhekake game karo area lan acara anyar, mula yen sampeyan pengin melu, bakal ana akeh sing kudu ditindakake saiki lan mbesuk.


GTA: San Andreas


Regane: $ 6,99 Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOS
Sampeyan ora ngira bakal ngomong babagan game terbuka tanpa nyebutake GTA, iya? Mesthi, grafis katon tanggal sanajan kanggo game seluler, nanging isih dadi San Andreas sing kita tresnani. Crita kasebut dawa lan apik banget, nanging yen sampeyan ora ngetutake dalan sing wis ditemtokake, sampeyan bebas nindakake apa wae sing dikarepake ing telung kutha, kalebu peta utawa wilayah-wilayah rahasia sing ana ing antarane. Apa kita kudu ngomong luwih akeh? Iki game GTA, sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake!


Minecraft


Regane: $ 6,99 Download saka Google Play Store Download saka Apple App Store
15 game mbukak donya paling apik kanthi grafis sing apik kanggo Android lan iOSPungkasan, nanging sing paling penting, kedadeyane Minecraft global. Kita bisa mungkasi, meh ora ana wong sing isih ora ngerti apa sejatine Minecraft. Apa maneh jagad terbuka tinimbang jagad sing bisa diowahi kanthi harfiah kaya sing dikarepake? Gameplay Minecraft sing disedhiyakake ora diukur kanthi pirang-pirang jam, ora nganti pirang-pirang dina. Wong nggunakake pirang-pirang taun main game iki lan isih seneng kaya dina kaping pisanan. Yen sampeyan durung nate nate krungu babar pisan, sampeyan kudu nunggang perjalanan!