16 tips lan trik kanggo nambah umur batere ing Galaxy S7 lan S7

16 tips lan trik kanggo nambah umur batere ing Galaxy S7 lan S7
Yen sampeyan mikir, kita bakal nemokake langit-langit kanthi smartphone - paling ora. Umume perangkat keras saiki wis wiwit nyebrang minimal kabersihan sing dibutuhake kanggo pengalaman pangguna sing layak, lan teknologi eksklusif sadurunge saiki kasedhiya kanggo masarakat. Dadi, kita duwe kabeh permen mripat sing dikepengini kanthi tampilan ponsel cerdas, kabeh otot sing dibutuhake kanggo njaga supaya bisa lancar, lan kita duwe kamera sing cukup kanggo njupuk wektu apa wae tanpa kakehan masalah. Nanging ana salah sawijining teknologi sing wis ketinggalan, lan nganti bisa elinga: batere.
Nggawe energi lan nyimpen iku angel banget. Sampeyan kudu ngerti — mung deleng tagihan listrik lan gas wulan pungkasan, lan pikirake kayu sing dibutuhake supaya tungku geni tetep murub. Dandan, mesthine digawe nalika kita tindakake. Baterai ing smartphone saiki luwih apik tinimbang sing lima taun kepungkur. Lan sajrone limang taun, dheweke bakal luwih apik. Macem-macem komponen ing smartphone sampeyan uga dadi hemat energi. Nanging, kita pengin luwih akeh.
Pancen, yen ana salah sawijining komponen sing katon mantep banget karo hukum nyuda pengembalian saka sudut pandang pangguna, mesthine kudu dadi batere. Luwih akeh sing ana, luwih apik, lan kita pengin luwih akeh. Muat liyane! Lan ana cara kanggo entuk kinerja sing luwih apik saka juicer ing jero kanthong telpon, luwih-luwih yen Samsung Galaxy S7 lan ujung S7.
Kita wis nyusun ing ngisor iki sawetara trik lan tips kanggo ningkatake umur batere ing Samsung paling anyar, lan wiwit sawetara nganti tekan kompleks lan mbuwang wektu. Ora ana sing ngarepake sampeyan golek kabeh. Nanging, coba coba selarasake karo kabutuhan lan pilihan sampeyan supaya bisa entuk bathi paling apik tanpa ngorbanake fungsi sing sampeyan prelu. Sawise kabeh, yen sampeyan duwe umur batere sing luwih apik, nanging mung nggunakake fitur-fitur penting, mula apa tujuane?


Tips lan trik kanggo nambah umur batere ing Galaxy S7 lan S7

Padhang-offset