16GB Apple iPhone 5c gratis saka Best Buy kanthi pakta rong taun

Yen sampeyan wis golek kesepakatan sing apik ing Apple iPhone, sampeyan ora bisa nindakake luwih becik tinimbang Best Buy, ing endi Apple iPhone 5c 16GB gratis kanthi pakta rong taun sing ditandatangani. Model 32GB yaiku $ 79,99, maneh, kanthi pakta rong taun sing ditandatangani. Pengecer kothak gedhe uga nawakake Apple iPhone 5s kanthi diskon kanthi apik. Versi 16GB saka telpon mung $ 124.99. Model 32GB diregani $ 224.99 nalika unit 64GB regane $ 324.99. Kabeh rega kasebut mbutuhake kontrak rong taun sing ditandatangani uga.
Apple iPhone 5s lan Apple iPhone 5c kasedhiya kanggo Verizon, Sprint lan AT&T. Sing pertama kasedhiya ing Silver, Gold lan Space Grey, nanging sing pungkasan bisa dituku kanthi warna ijo, putih, biru, kuning, lan jambon. Kita ora ngerti suwene adol iki bakal didol, nanging yen sampeyan golek rega ing iPhone 5s lan iPhone 5c, luwih becik sampeyan lunga menyang Best Buy utawa situs web Buy Best sadurunge wis telat.
Apple iPhone 5c gratis ing kontrak ing Best Buy - 16GB Apple iPhone 5c gratis saka Best Buy kanthi pakta rong taunApple iPhone 5c gratis ing kontrak ing Best Buy
sumber: BestBuy ( 1 ), ( loro )