18 Tips lan trik kanggo ngluwihi umur batere Galaxy Note 4 / Note Edge

Sanajan wedi yen Quad HD (1440 x 2560 piksel) Galaxy Note 4 bisa nyebabake urip batere sing mudhun yen dibandhingake karo sadurunge, batere kanthi ukuran sing padha ing papan, phablet Samsung & apos sing paling apik durung kabukten dadi marathoner . Sijine nomer, 5,7-incher ngetung 8 jam 43 menit banget kanggo tes urip batere kustom , dadi liga karo bobot timbal umur dawa liyane kayata Motorola DROID Turbo lan Sony Xperia Z3 lan Z3 Compact.
Nanging layar jenis kasebut miturut wektu durung cukup kanggo kita kabeh. Pancen, apa kita bakal ngomong babagan pangguna daya ing akeh utawa mung wong sing kosong bengi lan lali ngisi telpon lan saikitenanperlu, pancen wajar yen kita kabeh bisa entuk bathi Note 4 batere. Nanging, sadurunge kita wiwiti, tips lan trik sing wis dikompilasi kanggo sampeyan ing ngisor iki uga ditrapake menyang Note Note, amarga ana replika sing cedhak karo Note 4.
Langsung menyang galeri slide ing ngisor iki kanggo ndeleng apa sing wis disimpen.


Tips lan trik kanggo ngluwihi umur batere Galaxy Note 4 / Note Edge

Cathetan-4-Cathetan-Edge-baterei-tips-trik-01