Moto G 1st lan Moto X gen kaping 2 entuk pembaruan Android Lollipop ing Kanada

Motorola ngluncurake roket pembaruan Lollipop menyang Moto G generasi kaping pisanan lan Moto X. generasi kaping loro. Informasi kasebut metu saka Kanada, ing endi rilis akeh Android 5.0.2 Lollipop kanggo Moto G gen kaping 1 ing Virgin, TELUS, Piranti mbukak kunci Koodo, Videotron, WIND, lan mbukak kunci. Kangge, Android 5.0.1 tumuju menyang pamilik Moto X (2014) ing WIND sawise sawetara piranti kena pengaruh saka nganyari Lollipop awal sing bot.
Saiki, pamilik Moto X generasi pertama lan Moto E isih ana sing ora nganyari Lollipop, nanging Motorola bakal ngrampungake perkara kasebut. Kajaba iku, perusahaan duweke Lenovo bisa uga bakal ngeculake Smartphone Moto E generasi kapindho ing Verizon rauh, lan telpon bisa diluncurake karo Lollipop metu saka kothak,
Cathetan rilis Motorola kanggo Moto G (gen kaping 2) lan Moto X (gen kaping 2) Android Apol lollipop cukup ekstensif, mula yen sampeyan ora bisa ngubungi kabeh pangapikan lan pangowahan sing ana ing njero, klik kene yen sampeyan duwe Moto G lan ing kene yen sampeyan duwe Moto X.


Motorola Moto X (2014)

Motorola-Moto-X-20141 sumber: MobileSyrup