IPad Pro 2018 vs iPad Pro lawas: apa bedane lan apa sampeyan kudu nganyari?

Kaya sing diarepake, Apple dina iki menehi kita model iPad Pro sing anyar supaya bisa mari. Dheweke pancen apikan, kuat, lan akeh potensi, nanging uga larang lan ... bisa uga dudu tuku sing bijak yen duwe iPad Pro sing wis lawas. Utawa dheweke? Ayo nyoba ngrampungake lan ndeleng apa sing nggawe iPad Pro anyar beda karo iPad Pro lawas lan apa sampeyan pancene kudu nganyari.


Desain


Ora ana sangsi babagan iki: varian iPad Pro sing anyar katon apik banget. Apple motong bezel lan mbunderake sudhut tampilan kanggo ngirim tablet sing apik banget kanggo dideleng. Nanging, apa sing sampeyan hasilake kanthi nganyari, yaiku rasio layar-kanggo-awak sing luwih apik. Yen sampeyan teka saka model 9.7- utawa 10.5 inci sing luwih lawas, sampeyan bakal duwe papan layar luwih akeh ing jejak sing padha utawa luwih cilik. Kajaba iku kanggo nganyarke saka varian lawas nganti varian 12.9 inci anyar.
IPad Pro 2018 vs iPad Pro lawas: apa bedane lan apa sampeyan kudu nganyari?
Nanging nalika nggawe iPads anyar iki, sawetara fitur wis dikorbanake. IPad Pro 11 lan 12,9 inci anyar ora duwe jack headphone. Apple bakal adol dongle $ 9 kanggo sing pancen kudu duwe audio analog. Tombol ngarep uga ora ana. Nanging, tablet ora dikunci nganggo Face ID nalika gerakan UI ngganti tombol tombol ngarep & apos;
Tweak penting liyane yaiku ngganti port Lightning duweke Apple nganggo konektor USB Type-C standar. Warta ala yen sampeyan wis duwe aksesoris sing gumantung karo konektor Kilat supaya bisa digunakake, nanging dadi warta apik kanggo industri kanthi sakabehe. Port USB-C ing iPad anyar bakal ngidini sampeyan nyambung kanthi luwih gampang menyang monitor eksternal lan piranti panyimpenan (UPDATE:Katon yen iPad anyar ora ndhukung piranti panyimpenan eksternal saiki). Sampeyan uga bisa ngisi daya iPhone yen duwe kabel USB-C menyang Lightning!


Tampilan


IPad Pro 2018 vs iPad Pro lawas: apa bedane lan apa sampeyan kudu nganyari?
Kualitas layar dhewe ora ana sebabe nganyarke menyang iPad Pro 2018. Tablet Apple paling anyar nduwe tampilan sing cerah, warna, lan resolusi dhuwur, nanging uga model 10,5 inci wiwit taun kepungkur. Sing teka saka 2015 utawa iPad 2016 Pro bakal weruh prabédan sing luwih gedhe nalika bakal nemu warna sing amba, pangaturan imbangan putih kanthi otomatis, lan tingkat refresh tampilan 120Hz - fitur sing diarani Apple yaiku ProMotion.


Pensil Apel


Seneng Pensil Apple ing Apple Pro sampeyan saiki? Wah, nasib apik: yen sampeyan nganyari model iPad Pro 2018, sampeyan uga kudu njaluk Apple Pencil generasi kapindho amarga sing lawas ora kompatibel karo iPad Pro anyar. Nanging upgrade ndadekake sawetara fitur sambutan. Apple Pencil anyar diisi daya kanthi nirkabel lan tetep ing sisih iPad Pro anyar nggunakake magnet. Kajaba iku, sampeyan bisa ngalih nganggo sikat kanthi nutul dobel.




Prosesor lan memori


Baris iPad Pro mesthi dikuatake karo chip seluler A-series sing paling apik ing Apple. Ing model model 2018, kita nemokake A12X sing, biasane, Apple & apos; durung kuat. Sejatine, kabeh proses pangolahan iki bakal kakehan pangguna, nanging sing nindakake akeh video utawa editing gambar ing iPad Pro bisa entuk manfaat saka upgrade menyang salah sawijining model iPad Pro paling anyar - utamane nalika lengkap Versi Adobe Photoshop sing ditempuh teka ing iPad ing taun 2019.
IPad Pro 2018 vs iPad Pro lawas: apa bedane lan apa sampeyan kudu nganyari?
Kanggo kaping pisanan ing sejarah, Apple ngluncurake iPad kanthi panyimpenan internal 1TB. Maneh, iki luwih saka apa sing dibutuhake saben pangguna, nanging pangguna profesional bisa entuk manfaat saka pertunjukan ekstra - anggere bisa tuku kemewahan. Utawa, ana pilihan 64GB dhasar, uga varian 256 lan 512GB sing ngisi kesenjangan.


Kamera lan selfie


IPad Pro 2018 vs iPad Pro lawas: apa bedane lan apa sampeyan kudu nganyari?
Moto karo tablet pancen biasane kedadean konyol, nanging masarakat isih nindakake. Lan asil saka iPad Pro 2018 ora bakal kuciwa: tablet kasebut duwe resolusi 12MP lan bisa njupuk video 4K. Ora kalah penting, dheweke iPads pertama sing entuk Smart HDR, sing uga ditemokake ing iPhone XS lan XR.
Lan ing sisih ngarep, kamera TrueDepth (digunakake kanggo Face ID) ngaktifake sawetara trik. Loro iPad anyar minangka tablet Apple pisanan sing entuk potret Animoji, Memoji, lan selfie - rapi yen sampeyan kalebu.


Batere lan ngisi daya


Umur batere ing iPad anyar kudu padha karo model lawas, kanthi Apple janjeni'nganti 10 jam mriksa web ing Wi ‑ Fi, nonton video, utawa ngrungokake musik.'Browsing web nalika ana ing jaringan seluler nyuda kira-kira 9 jam.
Sing luwih adhem yaiku iPads paling anyar sing bisa diisi luwih cepet. Iki amarga kabeh dibungkus adaptor tembok 18 watt sing luwih kuat tinimbang bata 12 watt sing ana model lawas. Lan amarga iPad anyar duwe port daya USB Type-C tinimbang sing Lightning, sampeyan bakal bisa ngisi daya nganggo adaptor sing padha karo laptop MacBook paling anyar.


Kesimpulan


Iki bisa uga ora bakal kaget. Wiwit $ 799 - plus $ 129 yen sampeyan pengin Apple Pencil - iPad Pro 2018 pancen investasi sampeyan. Mesthi, kit iki apik tenan, nanging kajaba sampeyan duwe akeh dhuwit sing bisa digunakake, upgrade saka iPad Pro taun kepungkur bisa uga ora cocog karo umume wong. Nanging yen sampeyan teka saka iPad Pro kanthi jarak sawetara meter - lan yen sampeyan nggunakake kanthi bener kanggo ngrampungake sawetara karya serius - ya, kemungkinan sampeyan bakal ngerti apa sing ditawakake iPad Pro paling anyar.

Waca liyane: