4 alternatif app YouTube gratis paling apik kanggo iPhone lan iPad

Layanan YouTube Google minangka situs web sing paling populer kanggo media video ing kana - ora ana sangsi babagan iki. Saka konten sing digawe amatir kanggo pangguna, nganti video semi-pro kanthi macem-macem kategori, klip profesional, lan, mesthine akeh video musik. Kabeh wong sing nggunakake Internet kanthi rutin bisa uga nonton paling ora siji klip YouTube saben dina. Lumrahe, layanan iki asring digunakake ing smartphone lan tablet, kayadene ing jaman pasca-PC, pangguna bakal asring nggunakake media kasebut ing piranti seluler. Lan, mesthine, ana aplikasi YouTube resmi, digawe dening Google, kanggo sistem operasi seluler Android lan iOS.
Lan aja salah - app katon apik lan fungsine. Malah ing iOS, sing dadi pesaing sing angel kanggo Android dhewe, aplikasi YouTube, ing antarane aplikasi Google liyane, minangka pelari alus sing digawe kanthi apik. Dadi, kenapa ana sing butuh aplikasi alternatif, pihak katelu, bener?
Dadi, ana sawetara masalah karo aplikasi resmi YouTube & apos. Kaping pisanan, akeh sampeyan bisa uga wis ngelingi yen minimalake app bakal langsung mungkasi puter maneh. Iki tegese sampeyan ora bisa ngrungokake video musik nalika nindakake tindakan liya ing iDevice, utawa nalika layar mati. Ana alesan sing cukup apik - MediaWiki YouTube digawe dening bathi iklan. Dadi, kanthi alami, layanan kasebut pengin sampeyan ndeleng pariwara, tinimbang mung nggawe ing latar mburi. Sampeyan uga bisa dianggep manawa Google ora seneng nalika konsumen nggunakake layanan kasebut minangka radio, kanthi muter macem-macem dhaptar lagu musik, dudu situs hosting video. Apamaneh yen sampeyan nganggep manawa Google Play Music wis ana. Dadi, akeh aplikasi pihak kaping 3 sing ngidini puter maneh latar mburi, nalika aplikasi minimal utawa piranti turu.
Saiki, kita ora ujar manawa ana petualangan pribadi kanggo ngrampok kabeh penghasilan iklan ing YouTube. Nanging kadhang kala pancen nesu nalika kudu nyilikake app mung sawetara detik - kanggo balesan pesen, mriksa email, utawa janjian tanggalan. Klip kasebut mandheg diputer, banjur kudu diwiwiti maneh, lan kadang bali menyang layar ireng lan kudu buffer maneh. Iku mung ngrusak pengalaman.
Alesan liya sing pengin aplikasi YouTube pihak kaping 3 yaiku mode gambar-ing-gambar iOS 9 anyar. Saiki, ndeleng klip ing aplikasi YouTube utawa situs YouTube liwat Safari bakal diluncurake ing pamuter khusus, sing ora duwe tombol iOS gambar ing gambar. Kanggo njaluk tombol, sampeyan kudu muter video YouTube liwat pamuter iOS eksklusif. Dadi, kebetulan akeh aplikasi YouTube pihak katelu sing nggunakake.

MyTube

Download
Kita miwiti dhaptar kanthi mung aplikasi sing ngidini gambar-ing-gambar kanggo iPad Air 2. Sing bener - apike, umume aplikasi YouTube pihak kaping 3 sing rame banget lan dirancang banget, utamane sing nggunakake iOS & apos; pamuter s karo tombol gambar ing-gambar. Saka sing dites, kita nemokake MyTube gampang banget kanggo dilayari, tanpa mbuwang aplikasi layar penuh ing rai nalika bisa. Minangka bonus tambahan, sampeyan bisa milih wilayah default sing disaranake karo vids, dadi yen sampeyan kepengin ngerti apa sing populer ing negara manca, utawa diwenehi sulaman saka vids populer sing sampeyan deleng saka dhewe - sampeyan bisa ngoper .


MyTube

1

Tube Player

Download
Tube Player nduwe tata letak YouTube lan iOS sing klasik banget. Perlu sawetara wektu kanggo sinau ngubengi, nanging yen ana sing ngubengi, app nawakake fitur sing migunani banget. Seret driji munggah lan mudhun ing jendhela video ngontrol volume, nalika ngusap ngiwa utawa nengen bakal mlumpat maju utawa bali ing video 10 detik. Aplikasi iki nyedhiyakake kapabilitas audio latar mburi, lan kemampuan kanggo milih wilayah gawan uga.


Tube Player

1

NetTube

Download
NetTube ora apik banget utawa apik, nanging nawakake pangguna supaya bisa telusuran ing YouTube lan SoundCloud. Aplikasi kasebut fokus ing babagan musik lan, mesthi nawakake puter maneh latar mburi. Kajaba iku, ana setelan 'turu', sing bakal mandhegake puter maneh sawise wektu sing disetel pangguna. Kayane apik banget kanggo sampeyan sing seneng turu ing sawetara musik turu sing tenang.


NetTube

1

McTube

Download
McTube duwe tata letak klasik lan uga ngidini pangguna ngoper wilayah default. Pamaine ora seneng banget - ora ana gerakan utawa motret ing kene - nanging duwe sawetara fitur sing migunani, kayata mbaleni, turu, lan kemampuan kanggo muter audio - kanggo tujuan nyimpen data, miturut kita. Lumrahe, uga muter audio ing latar mburi.


McTube

1