5 aplikasi lan ngapiki sing nggunakake 3D Touch ing iPhone 6s kanthi cara sing unik

Teknologi layar sensitif tekanan anyar Apple sing nggawe gosok nganggo iPhone 6s lan 6s Plus kanthi tepat dijenengi 3D Touch. Beda karo Peksa peksa tech ing Apple Watch, ing Fungsi layar Tutul 3D saka iPhone anyar bisa mbedakake antarane tunyuk cahya, medium, lan hard, saéngga cara anyar inventaris bisa berinteraksi karo aplikasi lan game sampeyan. Opsi sing diarani Peek sing bisa pratinjau email ing kothak mlebu, umpamane, mbutuhake sentuhan medium, nalika meksa luwih cepet yaiku pilihan kanthi judhul Pop, lan bakal mbukak pesen kasebut dhewe.
Lapisan ekstra sensor kapasitif njupuk milidetik kanggo ngukur jarak menit ing antarane kaca tutup lan lampu latar, banjur iOS menehi reaksi miturut tekanan sing ditrapake. Ana siji elemen liyane sing ditambahake ing persiyapan layar-plus-tutup-kaca biasa, lan mesin taptik sing nanggepi press kanthi umpan balik sing subtle, dadi sampeyan ngerti yen sampeyan nindakake prekara.
Kita wis ngrampungake sawetara aplikasi sing kudu ana dianyari kanggo kasunyatan 3D Touch anyar , nanging teknologi iki dadi seger banget, saengga pangembang duwe cara unik liyane kanggo nggunakake layar iPhone 6s sing sensitif tekanan, priksa.


5 aplikasi lan ngapiki unik sing nggunakake 3D Touch ing iPhone 6s / Plus

layar sentuh