$ 59.99 tuku Microsoft Lumia 640 kanggo Telpon Go & Apos, saka Best Buy

Bali wulan Mei, nalika ngrembug babagan handset Lumia sing bakal entuk Windows 10 Mobile luwih dhisik , Manajer Umum Skandinavia Microsoft & nbsp; Ossi Korpela nyebut Microsoft Lumia 640 minangka telpon unggulan sing terjangkau. Kita pancen yakin manawa ora ana sing maca sing bakal nyebut Lumia 640 minangka kapal penggedhe, nanging regane terjangkau. Lan amarga kesepakatan sing ditawakake Best Buy, malah luwih larang.
Kaping pisanan. Lumia 640 nduweni layar 5 inci kanthi resolusi 720 x 1280. Sing bisa digunakake nganti kapadhetan piksel 294ppi. Snapdragon 400 SoC ana ing tutup, nggawa CPU kotak-inti 1.2GHz lan GPU Adreno 306. RAM 1GB ana ing njero, bebarengan karo memori internal 8GB. Ing kasus sing mbutuhake panyimpenan tambahan, kasedhiya slot microSD kapasitas 128GB. Kamera ing sisih mburi bobote 8MP, kanthi snapper .9MP ing ngarep kasedhiya kanggo selfie. Baterai 2500mAh tetep murup, lan saiki Windows Phone 8.1 wis diinstal.
Sampeyan saiki bisa tuku Lumia 640 kanthi rega $ 59.99 saka toko besar Big Buy. Kita ora yakin suwene Buy Best bakal nyedhiyakake kesepakatan iki, nanging kita ngerti manawa sampeyan bisa njupuk unit kasebut kanthi rega adol saiki. Elinga yen iki minangka rega tanpa kontrak kanggo telpon, sing kompatibel karo layanan nirkabel pra-mbayar Go Telpon & Apos.


Best Buy nawakake Microsoft Lumia 640 sing didol kanthi rega $ 59.99

59-a
sumber: BestBuy liwat WMPoweruser