6 kasus kasar tenan kanggo Samsung Galaxy S6

6 kasus kasar tenan kanggo Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 bisa dadi pesaing Samsung sing paling apik. Sorotan utama handset, tampilan sudhut mlengkung, ora nggawa fungsi sing penting, nanging ora ana sing bisa nolak manawa handset kasebut minangka kaendahan sing ora beda karo telpon liya ing pasar. Bingkai logam lan tutup mburi kaca uga nambah kanggo aran premium saka piranti Samsung sing apik. Lumrahe, sampeyan ora pengin nglindhungi pinggiran Galaxy S6 kanthi kabeh biaya. Wis ana sawetara kasus kaya kanggo handset. lan dina iki kita bakal nyorot sing luwih apik.

Spigen Galaxy S6 Edge Case Ramping Armor

Regane: $ 14,99: Entuk ing kene
Solusi Spigen kasar kanggo ujung Galaxy S6 digawe saka poliuretan thermoplastic, lambe 1.2mm sing tujuane nglindhungi tampilan saka goresan, uga tombol internal sing diarani minangka umpan balik sing kuat. Nanging, kasus iki mung kasedhiya ing ireng saiki.


Spigen Galaxy S6 Edge Case Ramping Armor

Tanpa judhul

Urban Armor Gear Maverick

Regane: $ 34.95: Entuk ing kene
Kasus iki kanggo pinggiran Galaxy S6 dilengkapi cangkang waja lan tahan alus inti, konstruksi komposit ringan, lan ora ngalangi lampu kilat kamera utawa speaker kanggo nindakake tugas kanthi cara sing sampurna. Iki cocog karo standar resistensi kejut MIL-STD 810G 516.6. Pancen ora dikatutake ora beda karo kasus UAG liyane, sing iki ora dilengkapi karo pelindung layar internal. Kasus iki uga kasedhiya kanthi variasi sing luwih entheng, Ash, sing bisa ditemokake ing kene .


UAG Maverick

GLXS6EdgeICEPT043000grande

Trident Aegis

Regane: $ 34.95: Entuk ing kene
Aegis kasedhiya karo lapisan TPE sing nyerep kejut jero lan polikarbonat ing ndhuwur, sing priksa manawa ora ana kedadeyan ing telpon anyar sampeyan sing larang regane. Tahan kejut miturut standar MIL-STD-810F 516.5, uga tahan geter kaya standar MIL-STD-810F 514.5. Kasedhiya warna ireng, biru, jambon lan putih.


Trident Aegis

5c7991b5-84ec-41af-8e3d-bc823c964854-mentah

Supcase Unicorn Beetle Pro

Regane: $ 19,99: Entuk ing kene
Kasus iki mesthi bakal nindakake tugas sing apik banget kanggo njaga pinggiran Galaxy S6 saka elemen kasebut. Kasedhiya bumper sing tahan pengaruh lan tutup port sing priksa manawa ora ana bledug sing mlebu ing handset liwat porte. Sampeyan uga bisa tali telpon nganggo sabuk nganggo Unicorn Beetle Pro.


Supcase Unicorn Beetle Pro

i-Blason-galaxy-s6-edge-unicorn-beetle-pro-full-protector-sarung-case-black-black-31

Pelican ProGear Protector

Regane: $ 29,99: Entuk ing kene (Mung USA!)
Yen sampeyan wis nggoleki kasus sing cocog karo macem-macem standar MIL-STD, mula penawaran Pelican kanggo ujung Galaxy S6 kudu digoleki ing dhaptar harapan sampeyan. Kanthi garansi seumur hidup, kasus Pelican ProGear Protector tundhuk karo spesifikasi militer kanggo resistensi kejut, sing tegese yen sampeyan nyelehake ujung Galaxy S6 ing beton, mesthine bakal bisa crita kasebut.


Pelican ProGear Protector

v1 Kasus Urbanite janji bakal nglindhungi kapal penggedhe Samsung sampeyan yen sampeyan ngeculake nganti 6 kaki, nalika lambe lan sudhut sing diangkat bakal nglindhungi bingkai tampilan & apos supaya ora tergores. Kangge, iku ora nambah akeh ing tilas ponsel kabeh. Mung nganggo warna ireng.


Balistik Tutul Urbanite

8a551f0a909af5601f07229a28b1212d