Referensi AirPods Pro vs AirPods 2 vs Amazon Echo Buds vs Sony WF-1000XM3

Kaya dene suwene dikabarake , Apple mlebu ing jagad pambatalan swara nirkabel sing sejatine anyar AirPods Pro kuncup sing ana ing ndhuwur banyu sing tahan, mula jupuken awakmu kanggo wong-wong sing ana ing treadmill ing sacedhake sampeyan sing ora krungu apa sing bengok-bengok.
Kita bocah, minangka AidPods Pro kalebu fitur transparansi sing bisa nyebabake swara rame ing sekitar, kaya headphone isolasi sing ngurmati dhewe, supaya sampeyan bisa urip ing lalu lintas luwih dawa tinimbang prapatan sabanjure. Kepiye carane kita tekan kene?


Rega lan fitur AirPods Pro vs AirPods 2


Dadi, sawetara bagean kanggo edhisi AirPods 2 sing anyar saiki wis dikontrak kanggo produksi nganti taun 2020, ujare analis, nuduhake manawa Apple ora ngrencanakake ngganti pitik musim semi karo AirPods Pro. Mangkono, ing AirPods saiki kanthi kasus pangisian daya nirkabel, Siri sing terus aktif, lan prosesor H1, bisa didol bebarengan karo model musim gugur sing nambah resistensi banyu lan opsi kanggo mbatalake swara.
Iku mung bisa artine siji - rega sing luwih dhuwur kanggo model AirPods Pro sing duwe desain beda amarga nilai tambahan utamane yaiku fitur pembatalan swara. Iki pancen bener, lan, nalika kita ngarepake Pro bakal regane luwih dhuwur tinimbang AirPods + Wireless Charging Case = bundel $ 199, lan isih ana ngisor $ 250 sing dikarepake Apple PowerBeats Pro lan wektu ngrungokake 9 jam suwene, Apple golek sing apik.
Amazon Echo Buds luwih murah nanging gangguan olahraga & apos; nyuda, ora dibatalake - Rega AirPods Pro vs AirPods 2 vs Amazon Echo Buds vs Sony WF-1000XM3Amazon Echo Buds luwih murah nanging gangguan olahraga & apos; 'dudu pembatalan


Rega AirPods Pro vs Amazon Echo Buds vs Sony WF-1000XM3 lan spesifikasi


Ya, AirPods Pro anyar ora regane $ 230 kaya sing dienggo Sony WF-1000XM3 para pesaing, nanging Apple luwih milih regane langsung kaya PowerBeats Pro, sanajan kurang saka tanggung jawab tinimbang juara Sony sing mbatalake swara. Apa sing menehi?

Ayo, ayo ngrampungake spesifikasi lan fitur AirPods Pro anyar saka AirPods 2 saiki lan 1000XM3 Sony kanggo ngerteni apa Apple mikir bisa entuk $ 250 (utawa 280 EUR), nanging ora ana monopoli.
Kita mbuwang ing pambatalan palsu Amazon Tunas Echo amarga wis mbuktekake alternatif anggaran sing populer banget. Dheweke nawakake teknologi Reduksi Noise Bose kanggo boot sing ora bisa ngatasi swara sekitar nanging luwih apik tinimbang earphone sing nyoba ngisolasi swara kanthi fisik kaya Galaxy Buds.
Sayange, Bose, sing nggawe ceruk pasar iki, terus nggawe teknologi pembatalan swara kanggo generasi sabanjure kanggo Earbuds 700 sing misterius sing bakal ditampilake ing taun 2020 lan dadi tumpukan pamblokiran swara.
Pembatalan swara aktif (ANC)Umur batereFitur
Apple AirPods Pro ($ 249)Nggih4,5 jam (ANC on)
5 jam (dipateni ANC)
Biaya ing kasus kasebut - 4
- IPX4 kringet- lan tahan banyu tumrap cipratan
- Siji rampung
- Asisten swara Siri
- Kontrol tutul
Apple AirPods 2 ($ 199 w / kasus pengisian)Ora5 jam
Biaya ing kasus kasebut - 4
- Siji rampung
- Asisten swara Siri
Sony WF-1000XM3 ($ 230)Nggih6 jam (ANC on)
8 jam (dipateni ANC)
Biaya ing kasus kasebut - 3
- Rong rampung
- Integrasi Asisten Google
- Kontrol tutul
Amazon Echo Buds ($ 130)Urut saka teknologi Reduksi Noise, Bose & Apos;5 jam
Biaya ing kasus kasebut - 3
- IPX4 kringet- lan tahan banyu tumrap cipratan
- Siji rampung
- Alexa, Asisten Google, Siri
- Kontrol tutul

Kaya sing sampeyan ngerteni, Sony kanthi jeneng WF-1000XM3 isih dadi pilihan sing luwih apik yen sampeyan nggoleki set nirkabel sing sejatine kanthi pambatalan swara aktif kanggo nyetel swara jet drone ing penerbangan jarak jauh.
Dheweke luwih akeh dikenani biaya, nanging AirPods Pro luwih tahan kringet lan nangis nalika sampeyan olahraga, lan Echo Buds saka Amazon lan pembatalan palsu minangka pilihan sing apik. Sampeyan bakal entuk sing endi?

KANG ANC nirkabel sing bener sing bakal sampeyan entuk?

Apple AirPods Pro Sony WF-1000XM3 Amazon Echo BudsHasil Pamilih VoteApple AirPods Pro 33,28% Sony WF-1000XM3 56,32% Amazon Echo Buds 10,4% Votes 1914