Album saka artis ndhuwur ilang saka Apple Music: apa kalkulus utawa kalkulus?

Miturut pelanggan Music Apple sing uga anggota Reddit , ana sawetara masalah utama Apel Musik. Album ilang saka sawetara Profil Artis sanajan katon ing Lagu Top lan Perpustakaan. Contone, ing Reddit, anggota sing jenenge StarGrouchy 7301 nulis, 'Contone, yen sampeyan mbukak kaca artis Lady Gaga, album' Chromatica 'ilang, nanging' Rain On Me 'isih didhaptar ing Lagu Top lan biasane muter. Yen sampeyan nyoba ngakses kaca album saka lagu kasebut, bakal nuduhake judhul album lan kriya placeholder abu-abu. Ora mung album iki, loro album Spice Girls pisanan sing ilang nanging trek album kasebut isih bisa diputer saka Lagu Top. Florence lan Mesin, Anak Sia, Takdir uga. Aku wis nambah album kasebut ing perpustakaanku wulan kepungkur lan isih kasedhiya lan main apik. Aku ngarep-arep iki mung perkara sawetara lan ora dadi masalah utama, bisa uga ana gegayutane karo masalah server sing dialami wong sadurunge? '

Album populer ilang saka Apple Music: kalkulus bug utawa kekacoan?


Anggota Reddit liyane sing ngirim, 'Matur suwun, Aku ora mung sing ngalami iki. Iki pancen kuwatir banget. Aku mriksa seniman kaya Taylor Swift, Billie Eilish lan Lady A. Kabeh padha ilang sawetara album lan single. ' Lan ana postingan liya ujar, 'Katon saya parah amarga luwih akeh album sing ilang kanggo seniman sing daklacak. Muga-muga Apple nambahake perbaikan iki amarga wong-wong percaya yen album kasebut bakal dicopot. '
Pelanggan Apple Music dadi korban algoritma kalkulus utawa ceroboh - Album saka artis ndhuwur ilang saka Apple Music: apa kalkulus utawa kalkulus?Pelanggan Apple Music minangka korban algoritma bug utawa ceroboh
Masalah liyane sing diadhepi para pelanggan Apple Music yaiku sawetara karya seni album sing dituduhake dening app musik streaming Apple ora bener. Ing salah sawijining conto, ditemokake dening 9to5Mac , versi ulang album Taylor Swift sing 'Fearless' nuduhake kesalahan karya seni saka versi asli LP. Kanggo sawetara wong, masalah iki saya gedhe. 'Kayane saya parah amarga luwih akeh album sing ilang kanggo seniman sing daklacak,' ujare salah sawijining pelanggan Apple Music.

Mungkin pangguna Reddit sing nganggo 'heyyoudvd' duwe panjelasan paling apik kenapa katon amarga sawetara album ilang saka Apel Musik. Ing postingan dawa dheweke nulis, '... Apple asring ngemot edisi deluxe, remasters, lan rerelease ing discography artis utama, nalika diskografi utama mung kalebu rilis asli. Kabeh variasi kudu ana ing bagean sing kapisah.
Apple Music umume wis akeh masalah karo versi alternatif lan macem-macem rilis, ing ngendi sampeyan bakal ndownload album, Apple Music bakal cocog karo album kasebut menyang versi sing padha, mula nalika ndeleng album kasebut , dianggep kaya sampeyan ora duwe album kasebut.
Pramila masarakat wis ngeluh babagan album sing bakal pisah utawa ilang. Katalog Apple Music ora apik lan kalkulus sing cocog kurang, tegese sampeyan asring ndownload album langsung saka Apple Music, banjur nganggep album kasebut kaya-kaya ora duwe.
Sampeyan bakal bisa ndeleng ing dhaptar lagu Favorit lan Muter maneh. Akeh lagu ditampilake kaya sampeyan ora duwe. Mikir bab iku. Lagu-lagu sing paling asring ditabuh ing taun 2020 asring ditampilake kaya ora duwe. Kepiye carane bisa? Amarga sampeyan ndownload lagu X, sampeyan main akeh, Apple nambahake ing dhaptar lagu Putar maneh, lan banjur Apple Musik cocog karo macem-macem rilis lagu kasebut (yaiku. Saka Edisi Deluxe utawa Remaster utawa Hit Hebat utawa EP utawa Single), mula nalika ndeleng lagu sing didownload, mikir yen sampeyan ora duwe lagu kasebut, mula banjur diunduh maneh (saiki sampeyan duwe loro).
Sing dakkandhakake kanthi kekacoan.
Katalog Apple Music pancen apik banget lan kudu diresiki. '
Sing menarik yaiku sawetara pangguna Apple Music saiki nglaporake manawa album sing ilang saiki katon maneh ing aplikasi Apple Music. Iki kayane bakal menehi kapercayan kanggo teori sing dipromosekake 'heyyoudvd'.