Kabeh tawaran lan rega mini iPhone 12 ing Verizon, T-Mobile, AT&T, Best Buy, utawa ora dikunci

Mesthi wae telpon Apple sing ditunggu-tunggu ing pirang-pirang taun - mini iPhone 12,4 '- pungkasane ana ing kene, lan kabeh desas desus sing nggawe pecinta telpon kompak kanthi semangat pancen nyata. Ya, luwih cilik tinimbang iPhone SE, lan, pancen kuat nanging bisa uga luwih murah tinimbang rega iPhone 12 . Hei, malah tampilan kasebut minangka panel OLED 1080p, lan kamera padha karo iPhone 12!
Kanthi mini iPhone 12, Apple ngiseni target ukuran layar pungkasan sing durung ana, lan saiki kalebu sawetara 4,7-6.7 inci, iPhone kanggo saben tangan lan kanthong.

Pira regane iPhone 12 kanthi perdagangan lan ing endi bisa tuku?


Mini iPhone 12 (regane $ 699) gratis ing AT&T, T-Mobile, Verizon, Target, lan liya-liyane, kanthi garis anyar lan perdagangan sing cocog, kaya tawaran iPhone 12 Pro paling apik . Sebut penundaan rantai pasokan sing kena virus corona, utawa taktik pemasaran sing cerdas kanggo memenuhi tujuan tuku para pangguna awal kanthi model sing paling anyar, nanging Apple mesthi bakal ngasilake penghasilan seri 12 iPhone menyang taun 2021, tanggal rilis mini iPhone 12 Pro yaiku tanggal 13 November.
Apple iPhone 12 mini $ 52999 $ 69999 Tuku ing BestBuy $ 69999 Tuku ing Verizon $ 0 $ 699 Tuku ing AT&T $ 0 $ 699 Tuku ing Target
Ayo ganti kabeh spesifikasi, warna, fitur, lan tag rega versi iPhone 12:
  • Versi panyimpenan: 64G / 128G / 256G
  • Regane: $ 699 / $ 749 / $ 849 ing Verizon lan AT&T, utawa $ 729 / $ 779 / $ 879 ing T-Mobile utawa ora dikunci
  • Werna: biru, ijo, ireng, putih, lan (PRODUK) RED.
  • Ukuran lan résolusi: 5,4 '1080 x 2340 piksel OLED 60Hz Super Retina XDR Tampilan kanthi Cover Keramik Shield
  • Prosesor lan RAM: RAM Apple A14 / 4GB
  • Kamera: 12MP utama + kamera 12MP ultrawide, bukaan f / 1.6, lensa 7P
  • Fitur kamera iPhone 12 anyar: Deep Fusion 2, Smart HDR 3, Night Mode Timelaps
  • Konektivitas 5G karo Mode Data Cerdas
  • Ngisi daya nirkabel 15W
  • Ora ana pangisi daya utawa headphone ing kothak mini iPhone 12

Lan saiki, tanpa ragu-ragu maneh, ayo langsung menyang tawaran lan penawaran mini iPhone 12 paling apik!


Tuku mini iPhone 12 saka Apple.com: turug nganti $ 525 kanthi kesepakatan dagang


Sampeyan bisa entuk diskon nganti $ 525 kanthi piranti dagang sing layak digunakake karo Apple. Kanggo entuk bathi saka diskon dagang, bisa didol iPhone 7 utawa luwih anyar. Sampeyan uga bisa dagang ing telpon Android, kayata Galaxy Note 10. Telpon sing luwih anyar, tawaran dagang luwih apik. Elinga yen telpon dagang kudu ana ing kondisi kerja sing apik kanggo entuk bathi saka diskon dagang. Kanggo kapal penggedhe paling anyar, kayata telpon saka seri iPhone 11, sampeyan bisa entuk diskon luwih gedhe. Sampeyan bisa tuku mini iPhone 12 sing ora dikunci, utawa sing duwe kunci operator.

Apple iPhone 12 mini

Nganti nganti $ 525 kanthi dagang: $ 729 sing ora dikunci sadurunge didol, utawa operator ngunci 699 $ sadurunge perdagangan

Dagang$ 699Tuku ing Apple

AT&T duwe transaksi dagang mini iPhone 12 paling apik kanthi rega gratis


Kaya sing wis dingerteni, akeh sing diarani iPhone 12 model Rega wiwitan $ 699 sejatine kanthi $ 30 AT&T, T-Mobile (mung kanggo Apple), utawa diskon Verizon, lan mbutuhake aktivasi karo operator. Nanging, tawaran AT & yaiku mbayar rega mini iPhone 12 kanthi 30 cicilan:
  • iPhone 12 mini 64GB regane $ 28.34 sewulan utawa $ 699 sadurunge didol ing AT&T

Saiki, subsektor AT&T anyar utawa sing ana saiki bakal entuk 12 mini gratis paling anyar. Ing ngisor iki apa sing kudu sampeyan lakoni supaya bisa entuk tawaran mini iPhone 12 gratis:
  1. Tuku smartphone sing nduweni kualifikasi kanthi perjanjian cicilan kualifikasi, kalebu pajak kanthi rega ritel lengkap (dimuka), lan aktivasi utawa ragad upgrade $ 30.
  2. Tambah baris layanan anyar, utawa upgrade baris sing wis ana.
  3. Aktifake rencana nirkabel tanpa wates postpaid paling ora $ 75 / wulan kanggo pelanggan anyar sadurunge diskon.
  4. Dagang ing telpon ing kondisi kerja sing apik kanthi nilai dagang minimal $ 95 nganti $ 700 kredit ($ 35 nganti $ 350 kredit) sajrone 30 dina wiwit aktif.
  5. Entuk kredit tagihan $ 700 kanthi nilai perdagangan paling ora $ 95 ($ 350 kanthi nilai dagang $ 35 nganti $ 94) sumebar sajrone 30 wulan.

Apple iPhone 12 mini

64GB, diskon nganti $ 700 kanthi trade-in

Diskon $ 700 (100%) Dagang$ 0 $ 69999 Tuku ing AT&T
Ing ngisor iki cetakan apik AT & T ing kesepakatan seri iPhone 12: 'Rega saben wulan nuduhake pambayaran saben wulan net, sawise aplikasi kredit dagang AT&T nganti $ 800 sing ditrapake luwih saka 30 wulan sawise didol ing smartphone sing layak kanthi nilai dagang minimal $ 95. Mbutuhake upgrade baris sing wis ana (utawa aktivasi baris anyar ing toko) lan tuku mini iPhone 12 anyar, iPhone 12, iPhone 12 Pro, utawa iPhone 12 Pro Max kanthi rencana cicilan APR 30 persen sing kualifikasi. '
Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa kanthi gampang dagang ing clunker lengkap telpon lan entuk mini iPhone 12 anyar sing mengkilap - telpon 5G paling kompak lan paling kuat ing kelas kasebut, manis!


Rega mini Apple iPhone 12, tawaran lan kasedhiyan ing Verizon


Nalika jaringan mmWave 5G iku ultrafast, Verizon dudu pesaing ing jangkoan nasional dibandhingake karo T-Mobile. Nanging, bareng karo woro-woro mini iPhone 12, nyedhiyakake kasedhiyan layanan 5G Ultra Wideband ing 55 kutha liyane, 43 stadion lan arena, lan pitung bandara, diarani 'layanan 5G Nasional' sing miturut petungane kasedhiya luwih saka 200 yuta wong ing 1.800 kutha ing AS.
Rega lan tawaran mini iPhone 12 saka Verizon:
  • Mini iPhone 12 diwiwiti kanthi $ 29,16 saben wulan suwene 24 wulan nganggo pambayaran piranti Verizon (0% APR, ritel $ 699,99).
  • Ngirit $ 250 ing iPad kanthi tuku iPhone
  • Ngirit $ 150 kanggo tuku Apple Watch nganggo iPhone
  • BOGO
  • Entuk TV Verizon Stream gratis kanthi tuku.

Apple iPhone 12 mini

Kesepakatan BOGO


BOGO$ 69999 Tuku ing Verizon


Rega mini Apple iPhone 12 lan tawaran ing T-Mobile


T-Mobile saiki loma kaya AT&T utawa Verizon, lan bakal adol iPhone 12 mini kanthi diskon $ 30 dibandhingake rega $ 729 sing lengkap kanggo model sing ora dikunci, nanging mung yen sampeyan entuk saka Apple. Yen ora, rega mini iPhone 12 lan tawaran ing T-Mobile kaya ing ngisor iki:
  • iPhone 12 mini saka $ 24,37 saben wulan suwene 30 wulan, utawa $ 729 sadurunge didol
  • Entuk nganti $ 830 ing kredit tagihan kanthi trade-in kanggo pelanggan anyar. Rencana sing dibutuhake dibutuhake.
  • Pelanggan ritel utawa bisnis sing wis nganggo T-Mobile, kalebu Sprint, suwene 5+ taun bisa entuk potongan harga $ 200 ing iPhone anyar nalika dagang utawa nggawe iPhone aktif ing rencana sing layak. Iki bisa dikombinasikake karo setengah transaksi kanggo tabungan nganti $ 750.
Entuk mini iPhone 12 ing T-Mobile / Sprint paling apik:

Apple iPhone 12 mini

Sprint / T-Mobile, ngirit $ 200 + 6 wulan Langganan Apple Music gratis

Diskon $ 8 (27%)$ 2208 / wulan$ 3042 Tuku ing BestBuy
Saiki, T-Mobile nawakake diskon dagang sing apik kanggo mini iPhone 12, lan sampeyan bisa entuk kanthi gratis nganggo APAPUN iPhone kanthi kahanan sing apik. Nanging, tawaran iki mbutuhake sampeyan baris anyar menyang T-Mobile ing rencana sing layak:

Apple iPhone 12 mini

entuk GRATIS, dibutuhake garis anyar lan perdagangan


Diskon $ 730 (100%) Dagang$ 0 $ 72999 Tuku ing T-Mobile


Kesepakatan AT & T mini iPhone 12 ing Best Buy (ora dibutuhake dagang)


Saiki, Best Buy mung nawakake iPhone 12 sing dikunci operator. Nanging, dheweke ora duwe diskon. Saiki, tanpa syarat dagang, AT&T nawakake mini iPhone 12 kanthi rega $ 629 kanthi baris utawa akun anyar. Sing paling apik babagan tawaran iki yaiku ora mbutuhake perdagangan kaya nawarake iPhone 12 liyane.

Apple iPhone 12 mini

ing telung operator



Diskon $ 100 (14%)$ 59999$ 69999 Tuku ing BestBuy

Kesepakatan mini Apple iPhone 12 ing Target


Sampeyan saiki bisa entuk diskon nganti $ 700 ing mini iPhone 12 kanthi dagang lan upgrade menyang rencana Unlimited sing layak.

Apple iPhone 12 mini

diskon nganti $ 700 kanthi trade-in lan rencana Unlimited sing layak

Diskon $ 700 (100%)$ 0 $ 69999 Tuku ing Target
Sawise duwe mini iPhone 12 anyar, aja lali mriksa kasus lan pilihan proteksi layar kanggo iPhone anyar.