Tiba-tiba iPhone lawas sampeyan regane kurang nalika sampeyan tuku nganggo sing anyar

Yen kabeh apik, udakara sangang minggu, sing duwe unit seri Apple iPhone 11 bakal sadhar yen dheweke ora duwe salah sawijining model iPhone paling anyar. Kanggo akeh, urip bakal urip kaya sadurunge; wong liya bakal entuk pesen saka otak saben 30 menit sing ujar 'Harus Upgrade-Kanggo-iPhone 12.' Lan luwih cedhak karo tanggal rilis iPhone 5G 2020, pesen sing luwih penting kanggo klompok pungkasan nganti kabeh bisa dipikirake.
Malah sadurunge durung ngerti prekara, rendering, bocor, lan Ming-Chi Kuo wis menehi stroke babagan pengaruh sing bakal diarepake. Kudu ana papat model, kabeh nganggo panel OLED; nalika kabeh papat bakal ndhukung 5G, kabeh 5G bisa uga ora didhukung papat. Unit 'Pro' dilaporake bisa digunakake kanthi sinyal sub-6Hz 5G sing luwih alon lan spektrum mmWave 5G sing luwih cepet, sementara model standar mung bakal kompatibel karo bekas. Kabeh papat bakal didukung karo 5nm Apel Kripik Bionik A14 sing duwe 15 milyar transistor dikemas ing saben komponen. IPhone 12 5,4 inci lan iPhone 12 Plus ngemot memori 4GB, unit premium bakal duwe 6GB RAM. Lan papat kasebut bakal duwe sisih rata sing padha karo desain sing digunakake ing garis iPhone 4. Nalika kapasitas batere bisa nuduhake lompatan gedhe liyane, sawetara sing bakal dikonsumsi kanggo konektivitas 5G.
Yen sampeyan duwe rencana perdagangan ing iPhone lawas kanggo ngimbangi sawetara biaya kanggo tuku model iPhone 12, MacRumors katon sawetara data sing mbingungake. Apple wis nyuda rega perdagangan maksimum $ 50 kanggo telpon sing wis tuwa. Elinga yen saiki nilai dagang iki ditrapake kanggo tuku handset seri iPhone 11. Yen Apple njaga nilai kasebut kanggo perdagangan menyang tuku iPhone 12 model, penurunan regane bakal nyengsarakke konsumen lan ora mung amarga kerusakan finansial saka pandemi kasebut. Amarga Apple dilaporake ngrencanakake ngeculake iPhone 2020 tanpa pangisi daya utawa EarPods ing kothak kasebut, $ 50 bakal adoh nganti $ 59 (sadurunge pajak) sing dibutuhake kanggo ngganti pasangan kasebut. Nanging Apple mesthine duwe kothak sing apik banget sing direncanakake, dadi apik? Ora tenan. Umume konsumen luwih seneng ora golek masalah nalika tuku aksesoris sing ilang. v

Saiki bali menyang nilai perdagangan sing diturunake:
ModelNilai perdagangan
Owahi
iPhone XS Max
$ 450- $ 50
iPhone XS
$ 370- $ 50
iPhone XR
$ 270- $ 30
iPhone X
$ 280
- $ 40
iPhone 8 Plus
$ 220- $ 30
iPhone 8
$ 170+/- 0
iPhone 7 Plus
$ 130- $ 20
iPhone 7
$ 110- $ 10
iPhone 6s Plus
$ 100+/- 0
iPhone 6s
$ 70- $ 10
iPhone 6 Plus
$ 45- $ 5
iPhone 6 / iPhone SE
$ 30+/- 0

Sampeyan bakal entuk dhuwit luwih akeh kanggo iPhone yen sampeyan adol kanthi pribadi, nanging bakal mbutuhake luwih akeh wektu lan gaweyan. Sampeyan isih duwe sawetara wektu saiki kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nemokake pembeli ing eBay utawa Dhaptar Craig, nanging kudu ngerteni babagan iki. Aja duwe risiko kena infeksi kanthi nindakake negosiasi adhep-adhepan; nggunakake FaceTime utawa Duo. Situs pihak katelu kaya Gazelle bakal tuku iPhone lawas, nanging yen dana kasebut bakal tuku iPhone 2020 sing anyar, sampeyan bisa uga ngliwati rute iki. Iki amarga sampeyan mbayar rega supaya gampang nggunakake perusahaan pihak katelu. Contone, 64GB iPhone XS Max sing ora dikunci ing kondisi apik lan ora ana goresan bakal njupuk $ 242 ing Gazelle. Apple, sanajan potongan $ 50, isih bakal menehi $ 450 kanggo tuku piranti iOS anyar. Elingi, nilai-nilai kasebut bisa diganti sadurunge unit iPhone 2020 didol.