Kasus sing diduga Pixel XL 2 dibandhingake Pixel lan Galaxy S8 asli - ya ukurane amba

Kasus sing diduga Pixel XL 2 dibandhingake Pixel lan Galaxy S8 asli - ya ukurane ambaDadi, wis bola-bali diulangi dening pabrik desas-desus yen bakal ndeleng Pixel 2 lan Pixel XL 2 - kapal sing kompak lan ukuran utama Google, kaya taun kepungkur. Diharepake manawa dheweke bakal duwe rasio tampilan 18: 9 anyar, sing kayane umume lan apik ing 2017, lan isih durung dingerteni manawa pengaruh kasebut ing ukuran fisik.
Serangkaian gambar mbandhingake Galaxy S8 lan Pixel 2016 karo apa sing dianggep minangka piksel Pixel XL 2. sing bakal teka, lan sampeyan bisa ndeleng foto ing ngisor iki, nanging ora bisa & apos; ora nate ngerteni potongan potongan jack headphone ing kasus ireng. Miturut sawetara sumber, Google wis ngrancang cara Apple lan aja adoh kanthi jack 3,5 mm, mula desas-desus kasebut salah, utawa kasus iki palsu.
Saliyane, sampeyan bakal weruh manawa ora ana gril kanggo gril speaker ing sisih ngisor utawa mburi. Iki cocog karo bocor lan desas-desus manawa Pixel 2 lan Pixel XL 2 duwe speaker stereo sing ngarep. Dadi ... iku 50/50?


Kasus Pixel XL 2 sing diduga

4
liwat: TechDroider