Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?

Yen sampeyan saiki lagi tuku pasar kanggo speaker sing cerdas, mesthine sampeyan duwe opsi sing luwih akeh tinimbang konsumen sing padha karo taun kepungkur. Alesan kasebut gampang: Apple, Google, lan umume perusahaan teknologi gedhe wis mlebu pasar kanthi cipratan utawa arep direncanakake. Heck, malah layanan streaming musik populer Spotify dikabarake uga bakal ngembangake speaker cerdas kanthi sentris musik dhewe.
Nanging, yen sampeyan pancen pancen serius babagan pamrih, sampeyan bisa uga wis ngenteni wektu akeh kanggo nggoleki penawaran Amazon, lan kanthi bener - raksasa ritel kasebut duwe lapangan sing cukup gedhe. Rong pamicara cerdas Amazon, yaiku Echo 2nd-gen lan Echo Spot, minangka pilihan sing apik banget.
Mesthine, loro kasebut saiki dadi pamicara cerdas paling apik ing antrian Amazon, saengga bisa dingerteni yen kita pengin mbantu nggawe pikiran kanthi mbandhingake spesifikasi, fitur, lan nilai dhuwit kanggo kalorone. Amazon Echo kaping-2 gen lan Echo Spot.



Tujuane


Amazon Echo kaping 2 gen

Amazon Echo bisa uga dadi calon utama kanggo speaker cerdas posterchild. Gen ke-2 gadget bakal nambah sadurunge, kanthi nggunakake speaker anyar, desain anyar, lan gaya anyar kaya kain lan veneer kayu sing bakal ngidini konsumen cocog karo gadget kanthi umume. gaya interior omah. Pamicara cerdas klasik yaiku supaya sampeyan dadi toko mandhiri kanggo kabeh bisnis sing ana gandhengane karo cerdas. Bisa uga aspek Echo sing paling nyenengake yaiku pamicara gedhe kanthi proses Dolby sing misuwur ing antarane pamicara cerdas Amazon.
Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?

Amazon Echo Dot

Echo Do, ing sisih liyane, biasane padha karo Echo sing luwih gedhe nanging biasane ditrapake minangka speaker cerdas sidekick kanggo ruangan liyane sing ora bisa diakses dening speaker Echo utama sampeyan. Mula, aman kanggo ujar manawa tujuan utama Echo Dot yaiku mung njembarake jangkoan Alexa ing omah sampeyan, nanging mesthine isih bisa digunakake minangka speaker cerdas mandhiri. Nanging, yen pancen ana, konsumen kudu waspada yen Dot minangka pamuter musik sing kurang kuat amarga hardware kasebut khusus. Ora duwe speaker gedhe kanthi proses Dolby kanggo vokal sing asri lan tanggapan bass dinamis sing digunakake dening Amazon Echo lan mula ora nyenengake nalika muter maneh musik.
Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?


Kompatibilitas


Mesthekake manawa Echo 2nd-gen lan Echo Dot bisa digunakake kanthi smartphone utawa piranti omah sing gegandhengan sing bisa sampeyan gunakake. Piranti pinter utawa layanan IOT sing cocog karo uyah wis ana integrasi Alexa, lan kita uga menehi saran supaya sampeyan ora adoh saka sing ora duwe. Malah sawetara mobil sing luwih anyar bisa cocog karo Alexa, nanging topik liya.
Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?


Fitur


Amazon Echo kaping 2 gen

Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?Kanthi tweeter 2,5 'woofer lan 0.6', Amazon Echo nggawe pengalaman musik sing hebat lan dadi speaker cerdas utama ing arsenal Amazon amarga ana sebab. Kaya ngono, nduweni dhaptar fitur sing dawa, yaiku kontrol intuisi sing paling dhuwur ing ndhuwur, line-out nganggo kabel 3,5 mm utawa Bluetooth, streaming musik kanthi musik Amazon Music, Spotify, Pandora, lsp, telpon audio gratis menyang AS, Meksiko, lan Kanada, lan apa sing paling bisa digambarake kaya swarane ngisi ruangan.

Amazon Echo Dot

Speaker cerdas munchkin duwe siji speaker 0,6 'sing ora bakal ngisi ruangan sampeyan kanthi swara nanging bakal cukup kanggo ngandhani babagan cuaca, kabar, lan nanggapi pitakon sing sampeyan bisa. Kejaba ukuran speaker, Echo Dot padha karo Echo biasa ing babagan fitur: isih duwe kontrol intuisi ing sisih ndhuwur, line-out nganggo kabel 3,5 mm utawa Bluetooth, streaming musik saka Amazon Music, Spotify , Pandora, lsp, telpon audio gratis menyang AS, Meksiko, lan Kanada, lan ... babagan iki.


Desain


Amazon Echo kaping 2 gen

Nalika nerangake desain umum, kita kudu menehi Echo 2nd-gen, dadi speaker cerdas sing luwih apik kanggo loro, ora mung amarga ngidini kustomisasi luwih akeh, nanging uga amarga dirancang kanthi bangga ditampilake ing omahmu. Kasus kain lan kayu sing beda-beda sing kasedhiya kanthi kapisah minangka pilihan sing aman yen Amazon Echo sing anyar bakal nemokake papan sing cocog ingomahora preduli gaya interior. Nalika kontrol ing sisih ndhuwur gadget cukup misuwur, dheweke ora bakal maling acara kasebut lan ora bakal katon ora cocog ing endi wae, ing endi papane speaker sing cerdas.
Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?

Amazon Echo Dot

Kangge, Echo Dot sing luwih cilik uga duwe pilihan kasus khusus dhewe sing ngidini sampeyan cocog karo gadget karo interior sampeyan. Kita bakal mbantah manawa Echo Dot nampilake gaya sing luwih kontemporer lan siluman, lan kaya ngono ora duwe gaya veneer kayu, kanthi gaya 'konservatif' sing kasedhiya yaiku variasi kulit.
Amazon Echo 2nd-gen lawan Amazon Echo Dot: Sing endi sing kudu sampeyan tuku?


Regane


Amazon Echo kaping 2 gen

Nalika nulis, Echo regane $ 84,99, nanging umume didol nganti $ 99. Apa sampeyan entuk sing iki? Mesthi wae, nanging yen sampeyan ora bisa urip tanpa nada banter nalika persiyapan speaker Echo minangka titik jual utama. Kanggo nggunakake liyane, bukak Echo Dot, sing biasane padha, nanging ora pati ngerti

Sampeyan bisa tuku Amazon Echo 2nd-gen ing kene


Amazon Echo Dot
Amazon Echo Dot bisa ngetung mung $ 39,99 nalika nulis, nanging biasane regane $ 49,99. Amarga alasan liyane: Dot pancen ora biasa nalika kinerja audio, lan yen musik duwe peran gedhe ing saben dinane, sampeyan mesthine kudu melu karo Amazon Echo lan mung bakal nimbang. speker cerdas sing luwih cilik minangka sidekick tambahan kanggo pengalaman Alexa.

Sampeyan bisa tuku Amazon Echo Dot ing kene