Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan?

Speker cerdas minangka kategori produk sing cukup anyar sing wis ditampa kanthi alon. Dheweke dadi perkara ing pungkasan taun 2014 nalika Amazon ngluncurake Echo - speker silinder sing dhuwur, kanthi asisten cerdas Alexa internal, sing bisa ngontrol nggunakake swara.
Sawetara taun mengko lan kita bisa ndeleng manawa pasar pamicara cerdas wis berkembang rada suwe. Produsen gedhe, kayata Apel lan Google , wis ngeculake gadget sing diinjeksi AI dhewe, nyoba kaping pisanan kanggo menang ing omah sampeyan. Lan amarga ana luwih saka sawetara opsi sing kasedhiya, bisa uga dadi tugas sing angel kanggo ujar sing paling apik, luwih-luwih yen sampeyan pengin tuku. Mula, kita mutusake nggawe perbandingan antarane rong pamicara cerdas paling apik ing pasar saiki - Amazon Echo lan Google Home. Apa sampeyan arep tuku speaker cerdas sing kapisan, utawa sampeyan mung ahli teknologi sing kepengin banget, aja isin lan maca ing artikel Amazon Echo lawan Google Home.



Tujuane

Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan? Amazon EchoAmazon Echo gen kaping pindho minangka penerus produk sing nemtokake pasar yaiku Echo gen pertama. Nindakake beban makutha minangka tugas sing angel, nanging Amazon Echo gen nomer loro nindakake tugas kasebut kanthi becik. Desaine tetep meh padha karo Echo pisanan, tegese isih dhuwur lan bentuke silinder, bedane mung tambahan pilihan bahan bangunan anyar, kayata kayu lan logam. Lan amarga Amazon Echo pisanan ditemtokake dadi speaker, mesthine kudu apik ing departemen audio. Lan iku. Kanggo ngrampungake tugas, speaker duwe 2,5 woofer lan tweeter 0,6 'ing njero, sing didukung dening Dolby, kanggo ngirim pengalaman audio sing apik, kaya nada sing asri. 'Otak' saka Echo Amazon yaiku Alexa - Amazon & apos; asisten cerdas dhewe sing digawe supaya cocog karo ekosistem produke. Alexa bisa nindakake meh kabeh sing dijaluk, nanging kita bakal ngomong luwih dhisik.


Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan? Ngarep GoogleDirilis rong taun sawise Echo, Google Home dimaksudake supaya bisa nandhingi mitra Amazon ing saben aspek sing bisa dibayangake. Google Home duwe desain silinder sing katon lunyu, sing bisa cocog karo interior apa wae amarga ana pilihan kustomisasi sing sampeyan duwe, nanging kita bakal entuk sawetara detik. Sampeyan uga bisa ngganti warna sing beda-beda, nggawe gadget sing bisa disesuaikan kanthi lengkap. Lan amarga Google Home minangka pamicara paling penting lan penting, mula swara kasebut kudu apik. Lan bener - nyopot panggangan sing dilapisi kain nguncalake speaker utama, kanthi loro sing luwih cilik. Swara sing diprodhuksi telu kasebut ora enak - sanajan sampeyan ora bisa ngerteni nada sing paling cetha, swarane banter lan duwe swara, sing Echo kurang.


Kompatibilitas



Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan? Amazon EchoOra preduli apa speaker cerdas apik utawa ora yen ora kompatibilitas karo produk cerdas liyane (utawa sampeyan Apple). Aja kuwatir, amarga Amazon Echo bisa digunakake meh karo kabeh gadget cerdas ing njaba, supaya sampeyan bisa ngontrol kanthi nggunakake swara. Kita bakal ngobrol babagan macem-macem kamera keamanan, kunci cerdas, lampu, lawang, piranti, sing sampeyan jenengake - Echo bisa digunakake banget. Nanging, sawetara piranti bisa uga mbutuhake sampeyan ndownload skill Alexa (umume aplikasi adhedhasar swara) saka Alexa Skill Store, dadi elinga.Ngarep GoogleIki minangka salah sawijining wilayah Google Home sing ana ing mburi Echo Amazon. Aja salah - Google Home uga bisa masangake lan menehi kendhali babagan sawetara gadget cerdas sing paling populer ing kana, kalebu lampu bohlam Philips Hue, kabeh jinis kamera Nest lan termostat, lan liya-liyane. Nanging, Google Home isih kurang kompatibilitas dibandhingake karo Echo, kayata ora dhukungan kanggo bohlam cerdas Lightify, produk omah sing cerdas Insteon, lan liya-liyane, sing nate mundur.



Fitur


Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan? Amazon EchoOra ana sangsi manawa ati lan jiwa Amazon Echo minangka asisten cerdas internal, sing diarani Alexa. Gabungan karo mic sing lagi aktif, intelijen buatan ngidini sampeyan ngontrol pamicara kanthi nggunakake tembung kunci 'Alexa', banjur diterusake karo panjaluk sampeyan. Contone, 'Alexa, apa cuaca ing dina Senin?'bakal njaluk asisten nggoleki lan ujar kanthi banter. Sampeyan uga bisa nggunakake Alexa kanggo nelpon, ngirim pesen, nambah acara ing tanggalan, nyiyapake jadwal lan liya-liyane. Ngontrol gadget cerdas ing omah uga minangka pilihan, yen wis dipasangake karo Echo. Muter musik gampang banget - sampeyan mung njaluk Alexa kanggo lagu sing dipilih, lan dheweke uga bakal muter. Elinga layanan musik default yaiku Amazon Prime Music, lan yen sampeyan pengin diputer, kayata Spotify, sampeyan kudu nemtokake.
'Rutinitas' minangka titik jual liyane saka Echo Amazon gen kaping loro. Kasedhiya nalika on-the-go uga nalika ing omah, 'Rutinitas' ngidini sampeyan nggabungake bebarengan kegiyatan, sing bakal dipicu kanthi ngucapake ukara tartamtu. Kanggo menehi conto, ujar 'Alexa, sugeng enjang!'bisa nguripake lampu utawa ngunggahake gorden (yen sampeyan duwe langsir sing cerdas), ngunggahake suhu termostat, lan ngaktifake TV. Kabeh ujar, 'Rutinitas' minangka fitur sing isih anyar lan isih ana kekurangan, ora bisa milih tembung pemicu (sing diwiwiti rutinitas) dhewe, nanging Amazon tetep nambah fitur kanthi mbebasake update.
Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan?
Fitur Echo liyane sing migunani yaiku dhaptar katrampilan Alexa. Iki minangka aplikasi adhedhasar swara sing bisa didownload, sing ngaktifake kabeh jinis kegiatan. Kanggo conto, ndownload aplikasi 'Nutrisi Pet & Hill', ngidini sampeyan takon marang Alexa babagan tips kesehatan kanggo segawon / kucing. Dhaptar katrampilan Alexa uga kalebu game adhedhasar swara, kaya 'Tebak Namaku', utawa 'Simon Tap', ing endi sampeyan mbaleni pola kanthi nutul lampu Echo & apos;
Ngarep Google Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan?Google Home duwe asisten cerdas dhewe, sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Iki diarani Asisten Google lan uga kasedhiya ing smartphone sampeyan. Semono uga asisten sing pinter banget lan bakal njawab pitakon apa wae sing sampeyan ucapake. Apa Yankees menang bengi? Apa cuaca ing Honolulu? Kapan American Air duwe pesawat menyang Paris? Sampeyan bisa takon pitakon kasebut lan akeh liyane kanthi nggugahake pamicara kanthi tembung kunci 'Hei / OK, Google'. Apa maneh, yen sampeyan takon pitakon liyane ing konteks kasebut, Google bakal njawab, nggawe obrolan kaya nyata. Ngomong babagan obrolan, Google Home bakal ngrungokake apa wae sing sampeyan ucapake sanajan sampeyan ora ana lantai amarga deteksi swarane sing meh sampurna.
Nalika muter musik, Google Home gampang digunakake minangka mitra Amazon - sampeyan menehi jeneng lagu lan artis lan sampeyan bakal nikmati mung sawetara detik. Google Play Music minangka layanan streaming musik standar, nanging sampeyan uga bisa milih ing antarane Spotify, Pandora, YouTube Red, Apple Music, lan liya-liyane. Layanan Amazon ora didhukung, mula ora ana Audible utawa Amazon Prime Music. Streaming musik saka telpon uga dadi pilihan kanggo Echo lan Google Home.


Desain


Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan? Amazon EchoEcho gen nomer loro ngetrapake pola desain sing disetel sadurunge. Isine isih dadi silinder, nanging saiki luwih cendhek lan luwih jembar, tekan dhuwur 5,9 'lan ambane 3,5'. Panggangan speaker ana ing sisih ngisor speaker, lan yen katon utawa ora gumantung ing Tutup Echo sing sampeyan pilih. Ngomong babagan sampul, sampeyan bisa milih antarane enem cangkang sing beda kanggo Amazon Echo. Tumindak kasebut kaya kulit, sing sampeyan bisa ngganti kapan sing disenengi lan kaya ing ngisor iki:
  • Tutup Kain: Areng, Heather Grey, Sandstone
  • Tutup Bahan: Perak, Ek, Kenari

Iki kaya Echo sampeyan - Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan?Iki kaya Echo sampeyan
Lan amarga sampeyan bisa ngontrol Amazon Echo kanthi fisik, ana papat tombol ing ndhuwur - tombol volume munggah / mudhun, tombol kanggo nggawe bisu mikrofon (kanggo kasus kasebut nalika sampeyan ora pengin Alexa ngrungokake), lan tombol tumindak, sing bisa nindakake macem-macem perkara, miturut kahanan kasebut.
Ngarep GoogleApa sampeyan nate ndeleng penyegar udara otomatis? Kaya apa sing katon ing Google Home, lan bisa uga salah kaprah kanggo sawetara prabot yen sampeyan ora duwe tamu. Google Home bentuke kaya kerucut, dhuwuré 5,6 'lan 3,8' jembaré, ing endi kontrol sing bisa ndemek, uga sawetara lampu LED, sing bisa diaktifake kapan wae sampeyan nggunakake. Ing sisih ngarep ana tombol kanggo mateni mic.
Google Home uga bisa disesuaikan. Sampeyan bisa ngganti separo ngisor piranti (Google nyebut 'pangkalan'), sing ndhelikake speaker, dadi salah siji saka patang pilihan: plastik ireng, kain oranye, plastik coklat, utawa kain abu-abu (standar).
G-NgarepBLACK Regane Amazon EchoEcho biasane adol $ 99,99 ing Amazon.com nanging perusahaan kasebut kadang-kadang menehi diskon (nalika nulis, Amazon Echo bisa dituku kanthi diskon 15% kanthi $ 85). Sampeyan uga bisa nggabungake Amazon Echo karo produk liyane kanggo entuk diskon sing luwih gedhe, uga rega murah. Sampeyan bisa tuku Echo Amazon gen kaping loro ing kene .


Google lan Amazon kadang-kadang nglakokake diskon ing speaker sing cerdas.


Ngarep GoogleSpeaker cerdas kanthi merek Google rada larang tinimbang Echo, regane $ 129, nanging kemungkinan sampeyan bisa entuk diskon, amarga Google asring nglakokake. Uga ana penawaran bundle, contone, yen sampeyan tuku Google Home lan Google Home Mini, sampeyan bakal ngirit $ 25. Sampeyan bisa tuku speaker pintar Google Home ing kene .



Lan sing menang yaiku ... Amazon Echo!


Amazon Echo vs Google Home: speaker cerdas sing paling cocog kanggo sampeyan?
Kanthi macem-macem katrampilan Alexa, Amazon Echo bisa nindakake apa wae sing sampeyan njaluk. Nelpon sedulur? Mriksa Tulis wong pesen? Mriksa Rutinitas sing ngganti pengalaman sampeyan kanthi lengkap? Mriksa Amazon Echo uga cocog karo interior apa wae amarga duwe cangkang warna sing beda-beda sing bisa dituku.
Ya, Alexa ora kaya pintere karo Asisten Google lan sampeyan ora bisa nindakake sesi Q&A kontekstual, nanging Echo menehi akeh regane supaya ora bisa dilalekake. Kasunyatan sampeyan bisa blanja langsung liwat Amazon kanthi nggunakake swara mung alesan sing cukup kanggo tuku Echo, nanging ora mung mung ditawakake. Alexa Skills Store minangka cara sing apik kanggo nambah fungsionalitas speaker sing cerdas, lan kasunyatan manawa sampeyan bisa mbukak akeh tugas kanthi mung nggunakake swara liwat fitur Rutinitas pancen minangka gamechanger. Ora, kita ora bakal ujar manawa Google Home iku ala - mung apike Amazon Echo luwih apik. Yen sampeyan nggoleki pamicara cerdas sing terjangkau, sing uga dadi sing pertama, aja mung ndeleng Amazon Echo.