Amazon wis nduwe sertifikasi Galaxy S7 Edge lan Note 5 sing wis dimiliki saiki

Kanthi Galaxy Note 9 wis munggah kanggo pre-order lan potensi groundbreaking Galaxy S10 ing cedhak pojokan, sampeyan bisa uga angel ngrampungake babagan taun 8 & Note 8 lan S8, apa maneh Galaxy Note 5 lan S7 Edge .
Nanging apa yen sampeyan bisa entuk Galaxy S7 Edge sing didukung Android Oreo mung $ 329, lan bakal cepet dianyari (muga-muga) Galaxy Note 5 kanggo $ 279,99 malah luwih murah? Ora, sampeyan ora ndeleng unit sing anyar, sing ora digunakake, lan ora kena ing kene (amarga umume wis ora ana maneh sirkulasi), sanajan & ldquo; wis duwe sertifikasi & rdquo; piranti sing saiki didol Amazon kanthi diskon gedhe, digawe lan rumangsa anyar.
Didhukung karo garansi winates setaun sing padha karo piranti sing anyar, oldies iki nanging emas & ldquo; rampung dibangun & rdquo; dening para insinyur sing padha ing mburine kabeh telpon Samsung liyane, kanthi potongan sing wis rusak, luwih saka 400 & ldquo; kaku & rdquo; tes kualitas diresiki, lan pangisi daya anyar kalebu ing kemasan anyar & ldquo; nganggo segel keaslian Pre-Owned Samsung Certified. & rdquo;
Cekakipun, sampeyan ora prelu kuatir ana tandha-tandha aus lan luh, lan kanthi fungsine, sampeyan uga ora kudu ana masalah.
Mesthi, Galaxy S7 Edge lan Note 5 dudu pemirsa standar standar 2018, kanthi bezel layar sing cukup kandel, scanner bekas driji sing dipasang ing ngarep, lan kamera siji sing bisa ndeleng mburi. Nanging panel Super AMOLED isih cetha banget, menehi resolusi 2560 x 1440, lan sampeyan uga bisa entuk prosesor cepet, RAM 4GB, lan panyimpenan internal 32GB.
Sing luwih cilik, & ldquo; edgier & rdquo; handset minangka salah siji saka loro sing tahan banyu uga, nalika Galaxy Note 5 alami dibungkus karo S Pen sing nambah produktivitas.
Secara teknis, sampeyan bakal ndeleng Amazon & ldquo; Deal of the Day & rdquo; ing kene, disetel suwene 24 jam, nanging mung sawetara jam, pirang-pirang model wis didaftar minangka & stok; sementara ora kasedhiya. & rdquo; Ing wektu nulis iki, sampeyan mung bisa tuku Note 28 lan $ 329 Galaxy S7 Edge sing wis disertifikasi kanthi emas.
sumber: Amazon