Amazon diskon diskon jam tangan cerdas saka Fossil, Michael Kors, lan liya-liyane kanggo Black Friday

Fosil mlaku rada a bittersweet Black Friday sale ing situs web resmi AS, ora menehi diskon kanggo calon pembeli merek & apos sing bubar dirilis Barisan 5 smartwatch , sing malah kudu ngrampungake piranti Gen 4 sing luwih lawas utawa hibrida anyar sing panas kanthi spek sing rada andhap asor.
Sadurunge milih, sampeyan bisa uga mriksa salah sawijining tawaran dina Jumuah Ireng sing paling apik 24 jam ing Amazon. Iki bakal nggawe sampeyan milih Fosil Gen 5 sing ditandhani kanthi substansial kanthi rong gaya, uga akeh jam tangan liyane sing terjangkau saka merek mode populer kalebu Kate Spade New York, Michael Kors, Armani Exchange, Emporio Armani, Diesel , Puma, lan Skagen.
Yen sampeyan kepengin weruh, kabeh smartwatch lengkap nganggo layar sentuh ukuran iki duwe platform piranti lunak OS OS, uga pabrikan asli sing padha ing AS Klompok Fosil . Bunch paling murah dudu piranti sing anyar, lan kayane sampeyan ora bakal kaget nalika krungu Skagen Falster 2 ngemas prosesor Snapdragon Wear 2100 sing ketinggalan jaman. Nanging bab iki cukup apik gayane (kanthi cara minimalis), janjine supaya lampu ora tetep 24 jam utawa luwih antarane biaya panggunaan standar, uga rong dina ekstra ing mode 'daya rendah', diskon 120 dolar.
Yen sampeyan pengin sing luwih anyar, lan paling ora miturut teori, kanthi luwih cepet, sampeyan ora bakal salah karo Fosil Gen 5 Carlyle utawa Julianna kanthi rega $ 90 kurang saka biasane, padha karo potongan rega 31 persen. Bocah nakal stainless steel sing kuat iki dilengkapi karo Snapdragon Wear 3100 SoC, uga manggung RAM, ruang panyimpenan 8GB, lan ya, uga speaker internal sing ngaktifake fungsi panggilan swara ing kombinasi karo iPhone utawa telpon Android.
Amazon uga mikir babagan wanita ing musim liburan iki, adol emas mawar Kate Spade Scallop 2 sing narik kawigaten lan jam tangan Michael Kors Access Sofie HR sing apik banget kanthi diskon 40 lan 30 persen.
Pamburu murah sing utamane golek desain ringan bakal ditawakake kanthi larang banget Puma Sport Smartwatch kanthi diskon 30 persen utawa Michael Kors Access MKGO sing regane 135 dolar luwih murah tinimbang biasane. Ing mburi spektrum liyane, sampeyan bisa entuk salah siji saka loro model Diesel gedhe kanthi diskon 25 utawa 30 persen, lan pungkasane, para fashionista kanthi jeneng Armani bisa milih antarane varian Exchange lan Emporio sing didol udakara 30 persen ora ana dhaptar. Dhiskusi bab apa wae kanggo kabeh wong, eh?