Peretasan Amazon Kindle Fire ngidini nginstal aplikasi Google, Nook Tablet bisa entuk Appstore Amazon

Amazon Kindle Fire ngagetake kita kanthi rega $ 199 - sawise kabeh, luwih murah tinimbang iPad kaping pindho, nanging kanthi rega sing luwih murah sampeyan ora kudu kompromi. Fire Kindle nampilake prosesor dual-core, nanging isih ora bisa cocog karo balapan spesial, nanging apa sing luwih angel kanggo sawetara - yaikuora duwe app intikaya AndroidPasarkanthi atusan ewu app, lanSuite Google & apos;aplikasi kalebu Gmail, Maps, YouTube, Talk lan Buku lan liya-liyane.
Nanging sawise kabeh, Kindle Fire mlaku ing Android 2.3 Gingerbread, sanajan versi kulit sing kuwat, mula kudu bisa mbukak aplikasi kasebut. Ya, sampeyan kudu mbutuhake wektu sawetara wektu kanggo bosok piranti lan tindakake temuan tutorial sing apik tenan sing dikirim ing Pengembang XDA lan digandhengake ing ngisor iki.
Nanging, kudu dielingi yenVideo Amazonstreaming dadi ora bisa digunakake kanggo pangguna sing wis bosok. Kanggo iku, sampeyan mung bisa mbusak piranti nganggo aplikasi kaya SuperOneClick.
Piranti liya sing bisa ngetung jutaan penjualan yaiku $ 249 Barnes & Noble Nook Tablet sing meh padha karo Kindle Fire, nanging tetep nggawe desain teken karo Nook Color. Tablet kasebut mesthi bisa nggunakake dorongan ing departemen aplikasi lan sing pisanan sampeyan bisa nambah yaiku nambahAppstore Amazon & Apos;kanggo iku. Iki bisa ditindakake kanthi mung ngaktifake sumber sing ora dingerteni ing setelan banjur ndownload file .apk Amazon Appst lan mbukak.
Iki mesthi bakal ngganti cara tablet kasebut dianggep biasane minangka jendela ngarep menyang katalog kaya Amazon utawa buku-buku ing Barnes & Noble. Lan nalika rega murah, iki bisa uga timbangan timbal kanggo salah siji saka loro kasebut. Apa sampeyan entuk salah siji saka loro papan sing terjangkau?
sumber: Pangembang XDA , Phandroid liwat Androidandme