Amazon Kindle Fire HD 8.9 'bakal dipisahake: akeh Samsung ing njero

Kindle Fire HD 8.9 'saiki wis metu, lan lumrahe, iki ateges siji prasasat - saiki wis ilang! Tugas penting iki ditindakake dening PowerbookMedic, sing wis nindakake teardown tablet anyar sing luwih disiplin, nemokake sawetara kasunyatan sing menarik.
Kaping pisanan, dheweke wis ngumumake manawa akeh komponen ing jero sing digawe dening Samsung ( dudu Sam Sung ). Modul memori RAM lan flash, uga batere wis diprodhuksi dening behemoth Korea Selatan. Babagan sing menarik babagan batere kayane pancen desain dual-batere, kalebu rong sel sing kapisah, sing disambungake liwat papan pengontrol batere. Jebule, pendekatan semacam iki durung umum saiki. Salah sawijining teori yaiku manawa wis rampung kanthi cara iki supaya bisa ngirit ruangan sing larang regane.
Salah sawijining perkara sing paling penting sing kita sinaoni & apos; bedakake 'yaiku versi 8.9' saka Kindle Fire HD pancen gampang diatasi, amarga umume komponen sing dipasang ing sisih mburi, dudu sisih ngarep . Iki ngidini gampang mbusak bagean layar. Nanging isih kudu dipikirake, yen LCD lan digitizer dipasang bebarengan.



Amazon Kindle Fire HD 8.9 'dijupuk adoh

kindle-fire-hd-teardown-1
sumber: PowerbookMedic liwat Gizmodo