Amazon Prime Day: Entuk kredit nganti $ 50 kanthi tuku saka Whole Foods utawa Amazon 4-star

UPDATE:Amazon Prime Day saiki urip! Priksa kesepakatan Day Perdana sing paling apik, kalebu Transaksi AirPods Perdana lan liya-liyane:

Amazon Prime Day bakal enggal teka, sing bisa nggawe sampeyan seneng. Saiki, pelanggan Amazon Prime bisa entuk tabungan nganti $ 50 kanggo Dina Perdana. Pasar Pesta Panganan Utuh minangka tawaran sing kudu ditindakake: nglampahi $ 10, entuk $ 10 ing Dina Perdana.

Tanggal, penawaran, berita, lan pangarepan Amazon Prime Day 2021
Dhuwit sing mbayar $ 10, entuk tawaran kredit $ 10 kasedhiya kanggo tuku online utawa ing toko saka Whole Foods Market. Yen sampeyan dadi anggota Amazon Prime, sampeyan bisa entuk manfaat saka tawaran iki. Apa maneh, tawaran kasebut kasedhiya kanggo anggota Perdana sing blanja ing toko fisik Amazon, kayata Amazon Fresh, Amazon Go, Amazon Go Grocery, Amazon Books, Amazon Pop Up, lan Amazon 4-star.


Mangkene carane nggunakake Nglampahi $ 10, entuk $ 10 kridit Dina Perdana Amazon


Kanggo entuk bathi saka tawaran kasebut, Anggota Perdana Amazon kudu nindakake perkara ing ngisor iki:
  1. Blanja ing toko ing Pasar Panganan Utuh lan pindai kode Perdana ing aplikasi Amazon utawa gunakake nomer telpon seluler sing kasambung ing checkout
  2. Utawa, sampeyan bisa pesen pangiriman utawa pickup saka pasar Whole Foods nggunakake aplikasi Amazon, utawa kanthi mbukak amazon.com/wholefoods .

Sampeyan uga bisa entuk kredit Perdana Hari kanggo toko fisik Amazon ing ngisor iki:
  • Amazon Fresh: nggunakake kode QR ing Fresh In-Storesection app Amazon nalika checkout
  • Amazon Go, Amazon Go Grocery: gunakake aplikasi Amazon Go utawa aplikasi seluler Amazon sing kaiket karo akun Amazon Prime kanggo mlebu toko
  • Amazon 4-star, Amazon Books, Amazon Pop Up: nggunakake akun Perdana nalika checkout

Pandhuan babagan cara ngijolake kredit utawa kredit ing Amazon.com ing Dina Perdana bakal dikirim liwat email menyang anggota Amazon Prime sawise rampung tuku.


Entuk $ 10 liyane kanggo ndhukung bisnis cilik lokal

Kajaba iku, sampeyan bisa nglampahi $ 10 ing sawetara usaha cilik lokal lan entuk kredit $ 10 liyane kanggo Dina Perdana. Tawaran iki kasedhiya nganti 12 Oktober. Bisnis lokal sing dipilih bisa ditemokake ing kene: amazon.com/supportsmall

Kertu hadiah $ 100 kanggo Amazon Prime Day kanthi Kartu Signature Visa

Nganti tanggal 31 Oktober, anggota Amazon Prime sing nduweni hak sing ndhaptar lan disetujoni menyang Kertu Tandatangan Visa Perdana Perdana Amazon bakal nampa kertu hadiah $ 100 kanthi cepet. Anggota Kertu nampa promosi lan mupangat tambahan sing bisa ditemokake ing kene:
amazon.com/primevisa .