Amazon Prime Day steal: Goleki kertu SD 128GB gratis nganggo Nintendo Switch Lite

Transaksi Dina Perdana Amazon isih aktif, lan kabeh jinis transaksi wis rampung ngiwa lan nengen sajrone 24 jam kepungkur. Sing paling anyar sing narik kawigaten yaiku tawaran sing nyenengake konsol game paling klasik: Nintendo Switch (versi Lite).
Yen sampeyan tuku Switch Lite ing Amazon saiki, sampeyan bakal nampa kertu SD mikro tandatangan dhewe kanthi SanDisk, ukuran 128GB, gratis. Biasane, kertu nambah 35 $ ing ndhuwur rega biasa, nanging kanggo wektu winates, kalebu ing paket kasebut kanthi gratis.
Kesepakatan sing padha ditrapake kanggo kabeh warna Nintendo Switch Lite - warna biru, kuning, karang, abu-abu, utawa pirus. Sampeyan mung bisa entuk ukuran 128GB kanthi gratis, nanging; yen sampeyan golek ukuran liyane, sampeyan kudu mbayar rega asli ing ndhuwur biaya dhasar konsol.

Kertu SD sing kasedhiya karo Nintendo bisa uga paling apik sing bisa sampeyan entuk kanggo konsol. Iki diprodhuksi dening salah sawijining merek kertu SD paling dhuwur ing saindenging jagad (SanDisk), lan kasedhiya kanthi kacepetan maca nganti 100MB per detik, lan nulis kacepetan nganti 90MB.
Elinga, Nintendo Switch Lite minangka versi sing dicabut saka Switch asli: luwih murah, nanging ora bisa nganggo kontrol Joy-Con lan macem-macem fitur liyane. Nanging, persis kenapa kita ora nate ndeleng diskon sing signifikan ing Switch Lite, amarga wis luwih murah tinimbang versi biasa.
Mula, yen sampeyan mikir njaluk Nintendo Switch, saiki bisa uga dadi wektu paling apik. Sampeyan mesthi bakal nggunakake panyimpenan 128GB, amarga piranti kasebut dilengkapi 32GB sing sithik, lan bagean kasebut dijupuk dening sistem kasebut lan ora bisa digunakake. Yen sampeyan padha karo gamer rata-rata, mula bakal cepet lan sampeyan bakal seneng yen entuk kertu SD kanthi gratis!