Amazon Prime Video saiki kasedhiya ing Android TV lan Chromecast

Amazon lan Google ngubur hatchet durung suwe, mula akeh layanane sing saiki muncul ing platform liyane & apos; Awal minggu iki, Amazon diumumake aplikasi YouTube resmi bakal kasedhiya ing piranti TV Fire, dene Google dikonfirmasi Amazon Prime Video saiki ana ing Android TV lan Chromecast.
Mulai dina iki, Amazon Prime Video bakal bisa diakses liwat piranti Chromecast lan Android TV. Google ngumumake manawa pangguna internal Chromecast lan Chromecast bakal duwe akses menyang luwih saka 2.000 aplikasi lan bakal bisa ngirim konten langsung saka aplikasi Video Amazon Prime menyang TV.
Siji-sijine perkara sing dibutuhake yaiku sing paling anyar Amazon Perdana Video app lan Android 5.0 utawa luwih dhuwur utawa iOS 10.1 utawa luwih anyar ing telpon utawa tablet kanggo nampa nganyari. Pangguna Chromecast Ultra, ing tangan liyane, bakal entuk akses menyang 4.000 judhul sing kalebu karo Perdana tanpa biaya tambahan.
Pungkasane, perusahaan Mountain View negesake manawa ing saliyane milih piranti TV Android sing saiki duwe Perdana Video, TV pintar Android TV tambahan, kothak set ndhuwur lan piranti streaming bakal entuk aplikasi kasebut amarga rollout wis diwiwiti.
Elinga yen aplikasi Amazon Prime Video anyar kasedhiya kanggo didownload liwat Google Play Store , nanging yen lambang ditampilake ing Android TV, sampeyan mung bisa ngeklik kanggo miwiti download.