Amazon nulis maneh FreeTime menyang Amazon Kids, nambah fitur anyar

Amazon ngumumake dina iki manawa FreeTime lan FreeTime Unlimited dadi Amazon Kids lan Amazon Kids +. Rebranding tujuane kanggo menehi jeneng sing luwih relevan kanggo layanan sing penting kanggo perusahaan, uga nambah fitur anyar ing tabel. FreeTime lan FreeTime Unlimited wis misuwur banget ing antarane wong tuwa lan bocah-bocah sajrone sawetara taun kepungkur, kanthi luwih saka 20 yuta wong tuwa sing nggunakake layanan kasebut.
Amazon Kids and Kids + nggunakake alat lan konten, ditawakake FreeTime. Amazon Kids + wis nawakake luwih saka 20.000 buku, film, buku Audible, game, lan konten basa Spanyol sing dirancang kanggo bocah, lan bisa ngakses kanthi gampang ing tablet Amazon Fire. Ana tema layar ngarep anyar, sing disaranake kanggo bocah wolu lan luwih, sing ngidini Amazon Fire katon lan rumangsa luwih kaya tablet 'wis diwasa', tanpa kompromi filter konten lan watesan liyane sing ditemtokake ing Dashboard Parent Amazon.
Amazon nulis maneh FreeTime menyang Amazon Kids, nambah fitur anyar
Kanthi jeneng anyar kasedhiya fitur menarik liyane sing bakal ngidini bocah nyiarake pesen swara menyang piranti Alexa ing kluwarga. Fitur kasebut diarani Pengumuman lan mbutuhake idin wong tuwa kanggo diaktifake.
Bagean konten layanan uga wis ditambahi kanthi atusan judhul video anyar sing dipilih kanthi tangan wiwit umur enem nganti 12 taun, kalebu video playthrough game lan PG lan judhul aksi langsung saka merek lan karakter populer kaya Angry Birds, LEGO, Transformers, Barbie , Carmen Sandiego. Macem-macem stasiun musik saka iHeartRadio Family uga wis ditambahake langsung ing layar ngarep Amazon Kids.
Layanan Amazon Kids tetep gratis kanggo wong tuwa, nalika Bocah-bocah + lengganan diwiwiti saka $ 2.99 saben wulan kanggo anggota Perdana lan $ 4.99 saben wulan kanggo wong liya. Fitur anyar bakal diluncurake ing minggu sabanjure.