Amazon nggawe tablet Fire dadi pusat omah sing cerdas kanthi nganyari paling anyar

Ing Amazon Fire bisa uga tablet Android sing paling murah sing bisa dipikolehi ing Amerika Serikat. Wiwit minggu iki, Amazon nggawe akeh tablet Fire dadi pusat omah sing cerdas, saka ngendi pangguna bisa ngontrol perkakas cerdas lan piranti liyane sing padha.
Wingi, Amazon miwiti ngluncurake pembaruan anyar menyang sawetara tablet Fire sing bakal nambah tombol Smart Home menyang Dashboard Piranti, ZDNet laporan Sayange, ora kabeh tablet Amazon Fire kompatibel karo update anyar, paling ora sadurunge. Kanggo entuk manfaat saka fitur anyar, sampeyan kudu duwe salah siji saka papat tablet iki: Amazon Fire 7 (2019), Amazon Fire HD 8 (2018), Amazon Fire HD 8 (2020), utawa Amazon Fire HD 10 (2019) .
Sawise sampeyan instal pembaruan, sampeyan kudu weruh ana tombol Home Smart anyar ing pojok kiwa garis navigasi. Sing luwih penting, tombol bisa diakses saka layar apa wae, tegese sampeyan bakal mung siji tunyuk kanggo ngontrol piranti ing omah sing kompatibel karo Alexa sing kompatibel.
Sampeyan bakal bisa ngontrol kabeh speaker sing cerdas, lampu cerdas, kamera, termostat, switch, utawa colokan sing ndhukung Amazon Alexa, lan umume bisa uga. Iki fitur cilik sing nggawe kontrol piranti pinter dadi luwih gampang yen duwe tablet Amazon Fire.