Amazon nyedhiyakake Echo, Echo Dot, lan Echo Show 10 sing dirancang maneh kanthi rega sing gedhe

Ya, saiki wis ganti taun. Wayah nalika pimpinan pasar pamicara sing ora tantangan kanggo nggabungake dominasi industri global kanthi nganyarke lan ngembangake portofolio produk merek Echo sing wis misuwur, kuat, lan luar biasa.
Apike, Amazon fokus ing wektu iki kanthi khusus kanggo nyegarkan piranti sing wis aktif Alexa kaya pamicara Echo dhasar, Echo Dot sing diminutif, lan tampilan cerdas ukuran Echo Show 10 tinimbang nampilake sing anyar. Taun wingi & apos anyar Studio Echo lan Kuncup kumandhang uga durung entuk sekuel, nanging ing sisih sing jelas, Echo gen kaping papat, Echo Dot gen kaping papat, lan Echo Show 10 gen kaping telu ora katon kaya sadurunge.
Ngomong apa sing bakal sampeyan lakoni babagan raksasa e-commerce, nanging iki mesthine minangka salah sawijining perusahaan sing ora wedi nanggung risiko lan miwiti saka awal nalika nyiapake versi revisi produk sing sukses banget. Echo asli, elinga, bentuke kaya silinder dhuwur lan lancip, sing dadi luwih cilik lan chunkier ing inkarnasi kaping pindho sadurunge diowahi dadi bidang kanggo edhisi kaping papat ing Apos.

Ora butuh Echo Plus maneh


Regane $ 99,99 sing padha karo sing sadurunge, Echo anyar bola kasebut ndhelikake pangowahan sing luwih penting tinimbang desain ulang radikal, nggabungake kabeh fitur paling apik ing model gen katelu karokuncimung sade titik saka Echo Plus sing nomer loro , sing biyen regane $ 150.
Amazon-Echo-4th-gen-2
Ora nggumunake, ujar manawa speaker pintar 'Plus' ora kasedhiya maneh ing Amazon, kanthi Echo 'kabeh-anyar' bakal siyap-siyap sadurunge rilis komersial sing tepat tanggal 22 Oktober kanthi kapabilitas pusat omah sing cerdas.
Sejatine, yen sampeyan ora butuh layar, prekara iki bisa diganti kabeh kanggo siji Benyamin, ora mung ngontrol hiburan audio, ringkesan warta, lan jadwal saben dina, nanging uga lampu, kompatibel, kunci, lan sensor. Cukup luar biasa, sampeyan entuk woofer 3-inci lan tweeter dual-firing sing apik uga kanggo pengalaman ngrungokake musik sing diupdate.

Swara 'Lengkap' ing awak sing gaya lan cilik


Kaya Echo gen kaping papat, Echo Dot gen kaping papat nggawe desain bola sing anyar kanthi kain alus, lan kaya Echo Dot gen nomer telu, speaker cerdas ukuran pint iki regane $ 49,99 utawa luwih anyar, dikirim ing wulan Oktober 22 sawise dina iki pre-order diwiwiti.
Gema-Dot-4-gen-2 Sanajan Amazon katon ngucapake speaker speaker 1,6 inci sing 'kuat' sing sanggup nyuarakake 'swara lan bass imbang sing asri kanggo swara lengkap sing bisa sampeyan nikmati ing kamar ing omah sampeyan' minangka titik jual anyar sing utama, lembar spesifikasi meh ora owah saka apa sing ditindakake taun kepungkur Echo Dot. Cukup penasaran, model sing dirancang ulang iki luwih abot tinimbang sing sadurunge, nanging ora kaya sampeyan uga ora bakal nggawa piranti kasebut ing plancongan.
Semono uga Echo Dot $ 59.99 sing anyar kanthi jam lan $ 59,99 Edisi Echo Dot Kids, sing pungkasan katon apik karo cetakan Panda lan Tiger sing nyenengake sing tujuane supaya bisa narik kawigaten bocah-bocah kanthi cara sing asli lan luwih cocog karo dekorasi kamar bocah & apos.

Layar muter kanthi dhukungan Netflix lan Zoom (enggal teka)


Amarga iku pancen luwih angel nggawe layar sing cerdas, Amazon intine nyilih desain kasebut Google Nest Hub Max lan fitur marquee saka Barisan Facebook & apos; kanggo Echo Show 10 gen kaping telu.
Asil pungkasan meh ora ana sing padha tampilan pintar 10-inch kaping pindho , tampar speaker gedhe nganggo sepasang tweeter 1-inch sing dipasang ing ngarep lan woofer 3-inch sing kuat ing mburi layar HD 'adaptif' sing kanthi tenang muter supaya sampeyan tetep ing bingkai nalika nelpon kanca utawa kulawarga lan sanajan nonton warta, acara TV, utawa film.
Echo-Show-10-3rd-gen-2 Ngomong babagan acara lan film, Amazon rencana bakal tekan Google ... sawetara wektu mengko kanthi integrasi Netflix asli ing Echo Show 10 sing anyar ngembangake dhaptar mitra streaming kalebu Hulu, Spotify, lan Apple Music nalika diluncurake.
Echo Show 10 gen ketiga uga bakal entuk dhukungan Zoom resmi 'ing pungkasan taun iki', kaya kulawarga Google Nest Hub Max lan Facebook Portal, kanthi Amazon nyoba ngupayakake kompetisi ing departemen optik amarga kamera sudhut 13MP sing nggunakake teknologi framing otomatis kanggo nggulung lan nggedhekake, tetep njaga sampeyan lan wong sing disenengi ing ngarep lan tengah sajrone nelpon video.
Senadyan kabeh perangkat tambahan sing apik banget, tampilan cerdas ukuran jumbo paling anyar ing Amazon yaiku 20 dolar pricier tinimbang regane, $ 249,99. Nanging, sampeyan ora bisa pesen raksasa sing wis dianyari iki, lan pabrike mung pengin menehi rilis samar 'nalika preinan.'