AMOLED Burn-in Fixer njanjeni perbaikan gampang kanggo layar smartphone Android & masalah pembakaran sing apik banget

AMOLED Burn-in Fixer njanjeni perbaikan gampang kanggo layar smartphone Android & masalah pembakaran sing apik banget
Pangembang: Brendon SabanjureDownload: Android
Kategori: PirantiRegane: Gratis

Apa panel AMOLED ponsel cerdas Android sampeyan wiwit nandhang lara bakar sing diuwatirake? Welp, minangka bagean normal saka piranti & amp; sandhangan saka luh. Nanging ora normal yen duwe burn-in ditampilake ing layar seminggu utawa luwih sawise tuku telpon - yaiku sawetara pamilik unit Nexus 6 wiwitan, wis suwe ngeluh .
gambar sadurunge gambar sabanjure Gambar:1saka3Nanging, ana cahya ing mburi piksel. Kemungkinan manawa piranti AMOLED sampeyan isih anyar - kajaba sampeyan isih goyang karo Nexus S utawa Galaxy Nexus asli kaya bos - lan mulane, proses burn-in ora jero lan ora ana masalah. Mula, sampeyan bisa ngidini aplikasi cilik sing diarani AMOLED Burn-in Fixer nyoba ngrampungake masalah sing ora becik. Nanging, sampeyan ora ngerteni apa-apa kanggo wong-wong sing duwe smartphone layar AMOLED non-Android 5.0, amarga aplikasi kasebut mbutuhake Lollipop bisa digunakake. Ora mung babagan sing apik - ABOS mung ngandelake fungsionalitas 'Invert Colors' Lollipop & apos sing wis disetel kanggo nyetel piksel sing ora akurat kanthi warna, saengga bisa mbatalake warna sing salah.
Sanajan ora katon kaya sawetara piranti lunak magis sing kepengin status mitos, solusine bisa digunakake cukup kanggo paling ora 30 wong sing menehi rating bintang lima. Lan aplikasi iki gratis, dadi sampeyan ora bakal ilang apa-apa kanggo nyoba - kajaba kudu ndeleng gambar negatif saka kabeh layar ing sawetara wektu. AMOLED Burn-in Fixer kudu ditinggalake mlaku nganti 30 menit. Ora ana jadwal wektu sing diwenehake - layar sampeyan bisa uga anyar sawise limang menit, utawa sawise 30 menit, utawa sawise sawetara sesi 30 menit - saben kasus beda.
Yen sampeyan ora yakin manawa sampeyan duwe masalah bakar, sampeyan bisa nggunakake tes bundhas app kanggo mriksa tampilan layar sing beda karo latar mburi abu-abu. Sampeyan kudu mbukak masalah gambar sing memedi lan ngobong sing sampeyan duwe nalika layar.