Nganyari Android 10 nggawe telpon Pixel beku ing layar boot nganti pirang-pirang jam

Versi Android paling anyar, sing mungkasi skema penamaan tema panganan cuci mulut Google, saiki pungkasane diwenehake menyang pamilik ponsel Pixel ing saindenging jagad. Cukup diarani Android 10, rilis paling anyar kebak fitur anyar lan macem , nanging ora ana uga masalah cilik.
Nalika nginstal update Android 10, akeh pamilik Google Pixel sing macet piranti ing layar boot nganti pirang-pirang jam. Senadyan ukuran nganyari OTA sing relatif cilik, sawetara pangguna nglaporake ing Forum produk Google yen telpon Pixel macet ing layar boot nganti nem jam. Ya, sampeyan maca kanthi bener,enemjam!
Masalah kasebut kayane ora diwatesi mung karo model tartamtu, Android Central laporan, lan kasus wis dilaporake ing kabeh telung generasi telpon Pixel, kalebu Pixel 3a, sing kena pengaruh nalika instalasi sing dawa banget. Sawetara pangguna sing kena pengaruh wis nglaporake wektu instalasi ing endi wae wiwit 30 menit nganti nem jam.
Kita wis nganyari salah siji unit Pixel 3a lan Pixel 2 sing ora ana masalah. Pixel 3a cepet banget ndownload lan nginstal update 1.2GB, lan mbukak boot wiwitan sawise nganyari kanthi cepet. Pixel 2 luwih alon lan njupuk udakara limang menit nalika boot pisanan sawise nganyari, nanging ora suwe nalika sawetara pangguna ngeluh babagan forum produk Google.
Saiki kita ora duwe informasi babagan apa sing bisa nyebabake wektu instal sing dawa banget, utawa sebabe mung sawetara pangguna sing kena pengaruh.
Yen sampeyan nganyari telpon Pixel menyang Android 10 lan piranti sampeyan macet ing layar boot kanthi logo Google, paling apik, sampeyan kudu ngenteni. Google nganti saiki ora menehi solusi sing pasti kanggo masalah kasebut, utawa panjelasan, nanging Pakar Produk Google wis menehi saran babagan utas kasebut, menehi saran supaya wong liya ngenteni wae. Pilihan liyane yaiku boot menyang mode pemulihan saka layar boot beku (kanthi mencet volume munggah utawa mudhun lan tombol daya kanthi bebarengan) banjur milihUrip maneh sistem saiki. Iki kudu urip maneh telpon menyang Android Pie. Wiwit kuwi, sampeyan bisa nyoba nginstal pembaruan maneh utawa ngenteni nganti ana solusi resmi.
Nanging, Google menehi saran babagan cara sing terakhir, kayata'meksa boot maneh ing tahap iki bisa ngrusak file sing bisa nyegah telpon boot maneh,'Pakar Produk wis nerangake ing utas ing forum produk Google.
Kita uga wis nggayuh Google lan bakal nganyari crita iki yen lan nalika nampa pratelan resmi babagan perkara kasebut.