Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taun


Hei, kepiye sampeyan nggawe sistem operasi sing rada diwasa maneh lan menarik? Takon marang Google, amarga Android 12 bisa ngrampungake. Resmi diluncurake sawetara dina kepungkur, Android 12 nggawe visual kanthi seger sing menehi sistem operasi karakter sing dibutuhake banget. Kejaba lapisan cat anyar sing disiram ing antarmuka lan macem-macem menu, ana akeh perbaikan kualitas urip anyar lan fungsi sing dibayangke uga privasi lan keamanan sing luwih apik. Oh, lan kinerja wis apik banget amarga sawetara nyetel ing hood.
Bantahan: Umume fitur-fitur anyar sing ditampilake ing panggung ora kasedhiya ing beta pangembang paling anyar lan bakal teka kanthi rilis beta sabanjure. Kanggo ringkih, kita milih uga kasebut ing pratinjau iki.



Tanggal rilis Android 12


Android 12 bakal teka ing pungkasan taun iki, nanging beta umum pisanan wis cedhak. Kasunyatane, para pangguna petualang sing rumangsa pengin menehi visual anyar Android 12 bisa diunduh wiwit dina iki. Beta kasedhiya ing piksel Google uga aparat piranti liyane saka ASUS, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, TCL, vivo, Xiaomi, lan ZTE. Sampeyan bisa ndeleng manawa piranti sampeyan layak nganggo link ing ngisor iki.Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taunGoogle wis ngumumake jangka wektu ing ngisor iki kanggo rilis beta sabanjure lan stabilitas platform sing diarepake nganyari piranti lunak, sing kudu ditindakake ing pungkasan mangsa panas. Iki nalika kita ngarepake Android 12 bakal diluncurake menyang jajaran Pixel.

Entuk Android 12 beta ing piranti sampeyan



Android 12 Kesan Umum


Saka wektu sing cendhak karo beta paling anyar, durung suwe kanggo nggawe kesimpulan tartamtu amarga umume fitur-fitur anyar sing nyenengake pancen ora ana. Nanging inti saka desain anyar wis ana. Sebagéyan utama pangembangan lan fungsi-fungsi anyar sing seger bakal teka mengko, nanging fitur sing saiki ditampilake nggambarake gambar sing nyenengake - nganyari Android sing ambisius sing meh kabeh aspek pengalaman. Pancen, ora ana jaminan kabeh pangowahan kasebut bakal dileksanakake ing kabeh piranti Android 12 sing cocog; ora ana sing ujar manawa pangowahan visual, kayata, bakal dihormati dening Samsung utawa OnePlus, nanging siji sing mesthi - pangguna Pixel kudu dirawat. Mesthi, ora ana sing sampurna, lan mesthi ana prekara sing ora disenengi, kaya menu Setelan bocah sing ora bisu, nanging sampeyan kudu njupuk sing apik karo sing ala.


Desain Android 12: Materi Sampeyan


1.Android12KeywordHeader.max-1000x1000
Desain pancen anyar lan paling anyar karo Android 12, lan basa desain anyar duwe moniker 'Material You' sing apik banget. Visual antarmuka anyar nyenengake lan sregep, nggawa pangowahan sing dibutuhake banget kanggo tampilan sistem operasi. Wis ilang latar mburi putih sing nyakup kabeh, ing latar mburi pastel kanthi warna sing entheng sing nggawe teks, ikon, lan konten ing layar metu nalika nambahake warna sing dibutuhake ing kabeh antarmuka. Palet warna kanthi otomatis bakal diganti adhedhasar wallpaper sing wis disetel kanggo pengalaman visual sing luwih koheren. Sedih, fitur iki ora diaktifake ing beta sing bisa diputer, nanging, iki bakal dadi pangowahan sing dibutuhake banget ing sistem operasi.



Android 12 Materi Sampeyan ngrancang basa

Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taun
Thanks kanggo fitur sing dijuluki Ekstraksi Warna, Android kanthi otomatis nemtokake warna sing dominan lan warna sing komplit, nglukis shade shade, layar kunci, kontrol volume anyar, widget anyar lan liya-liyane. Nanging warna ora kabeh. Google uga wis nyemprotake ton animasi anyar sing lancar sing nuwuhake rasa fluiditas ing kabeh antarmuka. Aku ora sabar ngenteni nyoba fitur iki, nanging Google durung bisa ngleksanakake dadi beta mbesuk.

Kajaba warna lan gerakan, antarmuka kasebut dhewe wis diganti kanthi drastis. Siji, panel Setelan Cepet uga wis dilancarake: geser padhange saiki lenggah ing sisih ndhuwur iyub-iyub notifikasi lan luwih kendel lan luwih gedhe tinimbang sadurunge. Kothak setelan cepet saiki mung ana papat nalika shade shade ora lengkap, katon katon resik. Gesek maneh lan patang kothak penting liyane bakal menehi salam. Mesthi wae, widget musik Now Playing isih kasedhiya yen dibutuhake, menehi akses gampang menyang musik utawa podcast. Google Pay lan Kontrol Ngarep uga rong rawuh anyar sing cukup penting ing panel notifikasi.

Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taun Menu setelan Android 12 vs Android 10 - Pratinjau Android 12: Nganyari paling apik sajrone pirang-pirang taun
Kabar saiki katon ing latar mburi buram lan bundel nalika bisa dingerteni. Kanthi sudhut sing luwih bunder lan kurang visual, notifikasi katon luwih resik tinimbang sadurunge lan saiki tumindak minangka bagean integral saka shade shade lan uga ora mung sawetara sing nemplek ing kana. Kabar saka aplikasi obrolan isih katon minangka obrolan, supaya sampeyan bisa terus ngobrol kanthi gampang tanpa mbukak aplikasi olahpesen target.

Menu Setelan wis nyetak revamp visual liyane, sanajan aku mesthi ora precaya babagan iki amarga katon lan rasane kaya mundur. Siji, menu Setelan anyar katon luwih resik, nanging pratinjau informasi sing migunani sing kasebar ing sangisore kategori saiki wis ilang. Ing versi Android sadurunge, sampeyan bisa langsung ndeleng sepira panyimpenan sampeyan, utawa suwene level batere sampeyan saiki, nanging Android 12 mbalikke informasi tambahan kasebut supaya bisa katon luwih resik, kira-kira saya kurang migunani tinimbang sadurunge .
Nganyari: Android 12 beta 2 nggawa Toggles berorientasi privasi sing ilang saka beta 1.

Menu setelan Android 12 vs Android 10 - Pratinjau Android 12: Nganyari paling apik sajrone pirang-pirang taun Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taunMenu setelan Android 12 vs Android 10
Waca liyane:


Privasi lan Keamanan Android 12


Google pancen fokus banget karo keamanan lan privasi sajrone intine Google I / O sing mbukak. Ana indikator privasi kaya iOS anyar ing pojok tengen ndhuwur sing bakal nuduhake manawa kamera utawa mikropon sampeyan digunakake kanthi aplikasi tartamtu. Tutul lambang iki bakal menehi katrangan marang app sing nggunakake mikropon lan kamera ing telpon. Rong kothak anyar ing Setelan Cepet bakal ngidini pangguna mateni mikropon, kamera, utawa kalorone supaya ora bisa diakses kanthi sistem kanthi sakabehe, sing bakal nggawa katenangan pikiran sing santai kanggo wong sing sadar privasi. Nanging, ora ana tandha fitur iki ing versi beta paling anyar.

Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taun
Fitur liyane sing duwe privasi yaiku dashboard Privasi anyar, sing gampang nuduhake data sing diakses, sepira kerepe lan aplikasi apa. Sampeyan uga bisa kanthi gampang mbatalake idin aplikasi sing langsung saka dashboard kanggo ngerti apa sing kedadeyan karo privasi telpon lan nggawe piranti lunak sing salah.
Pratinjau Android 12: Nganyari paling anyar ing taun
Akses lokasi uga wis direnovasi. Pangguna bakal diwenehi pilihan kanggo menehi aplikasi ing lokasi sing tepat utawa kira-kira yen dijaluk ijin lokasi. Cepet ora katon ing beta sing saiki kasedhiya, nanging yen sampeyan mbukak kaca info app kanggo aplikasi apa wae, sampeyan bisa nolak lokasi sing tepat.


Pungkasane, ana Android Core Computer Core anyar. Fitur iki ngidini Google nindakake macem-macem tugas ing piranti kasebut lan malah ora gumantung karo awan. Contone, Live Caption, Now Playing and Smart Reply kabeh bakal kedadeyan ing telpon sampeyan dhewe lan ora bakal njaluk bantuan Google.



Kinerja Android 12


Ya, Google wis nindakake maneh. Saben taun Android dadi luwih cepet lan luwih efisien, lan sampeyan yakin yen Android 12 ora beda. Thanks kanggo perbaikan hood sing rumit, nggawe Android 12 luwih cepet lan luwih responsif kanthi efisiensi daya sing luwih apik tinimbang sing dibandhingake karo Android 11. Kepiye Google nggayuh iki? Tanpa ngirit lingo teknis, Google rinci babagan kemajuan kinerja lan efisiensi. Contone, Google ujar manawa wektu CPU sing dibutuhake kanggo layanan sistem inti wis dikurangi nganti 22%, saliyane nyuda panggunaan CPU intine gedhe dening server sistem nganti 15%. Iki minangka asil sing apik banget sing bakal ngasilake batere luwih apik ing jangka panjang.

Minangka babagan beta paling anyar, iku paling apik ing piksel 4 XL lan Pixel 5. Aplikasi mbukak cukup cepet lan kabeh sistem rumangsa kepenak. Elinga yen beta sing bakal diwenehake ora rampung kanthi cara apa wae, mula bisa uga bisa diganti nalika rilis mbesuk.

Saliyane iku, ana standar anyar sing diterapake ing Android 12 sing diarani Kelas Kinerja, sing mbantu ngenali piranti kanthi kinerja dhuwur lan njamin manawa fitur lan fungsi sing nuntut bakal bisa digunakake kaya sing dienggo. Piranti Kelas Kinerja kudu nutupi standar kacepetan tartamtu, kayata latensi wiwitan kamera, kasedhiyan codec lan kualitas enkoding, uga ukuran memori minimal, resolusi layar lan kinerja maca / nulis.