Android 5.0 ngidini sampeyan nguripake lan mateni senter, Wi-Fi lan Bluetooth liwat prentah Google Saiki

Nganti saiki, pangguna Android sing pengin nggunakake telpon minangka senter kudu nggunakake telpon sing disedhiyakake dening pabrikan, utawa ndownload aplikasi saka Google Play Store. Kanggo handset Android sing wis diinstal Android 5.0, prentah Google Saiki saiki bisa nguripake fitur senter telpon kanthi mung ujar 'Urip senter'Sampeyan uga bisa ngomong'Pateni senter'kanggo mateni lampu. Kanthi Lollipop, Google Now uga bakal bisa nggarap prentah liyane kayata 'Nguripake(lan mati)Wi-Fi'lan'Nguripake(lan mati)Bluetooth. '
Kajaba nampa umpan balik audio kanggo saben prentah, kertu Google Saiki bakal ditampilake kanthi ngalih tombol ing njero supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngganti tumindak sing mung dijaluk. Prentah liyane kayata nguripake / mateni Mode Pesawat, Padhang utawa Volume ora bisa digunakake. Daripada panjaluk sampeyan menyang Google Saiki nggawa pangowahan sing dikarepake, pangguna dikirim menyang tab setelan kanggo ngganti saben setelan kanthi manual.
Mangkene sebab liyane kenapa sing duwe KitKat ngarep-arep kepengin duwe telpon Lollipop. Sawise duwe Android 5.0 ing telpon, sampeyan bisa uga mbusak sing populer 'Senter Gratis Paling Apik'app sing wis ditemokake lapor lokasi sing pas lan pengenal piranti unik menyang pihak katelu kalebu jaringan iklan .


Android 5.0 ngidini pangguna njaluk Google Saiki nguripake senter

cahya-1
sumber: AndroidPolice liwat AndroidCentral