Android 5.1.1 mlaku ing Galaxy Note 4 ing benchmark; bisa dioptimalake 64-bit

Samsung Galaxy Note 4 cocog kanggo nganyari Android 5.1.1, miturut laporan babagan perkara kasebut. Phablet, sing bakal menehi cara kanggo Galaxy Note 5 sajrone pirang-pirang wulan, mbutuhake wektu kaya umur kanggo entuk Android 5.0 Lollipop, nanging miturut SamMobile, tes kanggo Android 5.1.1 saiki lagi ditindakake.
Blog sing fokus ing Samsung wis entuk benchmark AnTuTu sing nuduhake Android 5.1.1 sing mlaku ing Galaxy Note 4. Ternyata, Samsung uga nyoba tes 64-bit ing Note 4, sanajan iki dianggep minangka luwih saka sawetara pangarep-arep spekulasi tinimbang kemungkinan sing bisa kedadeyan.
Samsung Galaxy S6 utawa S6 durung nampa Android 5.1.1, lan ngelingi pentinge kaloro handset kasebut kanggo Samsung, ngenteni nganyari terus-terusan katon angel banget. Amarga pamilik duo S6 isih lungguh ing antisipasi OTA, apike Galaxy Note 4 ora bakal ndeleng Android 5.1.1 nganti sawetara wektu, sing bisa uga wis pirang-pirang minggu utawa malah sawetara wulan.
Android 5.1.1 mlaku ing Galaxy Note 4 ing benchmark; bisa dioptimalake 64-bit AnTuTu sing nuduhake Android 5.1.1 ing Note 4
Kelingan suwene wektu kanggo Android 5.0 muncul ing Note 4, kita ora bakal kudu ngarep-arep maneh saiki, utamane amarga 'keterlambatan sing ora kaduga' lan platform Android katon cocog. Nanging paling ora, tahap uji coba wis diwiwiti, lan nalika krungu luwih akeh, kita bakal nutupi ing keneTelponArena.
sumber: SamMobile