Android 6.0.1 Marshmallow, enggal teka menyang Note 5 ing cedhak sampeyan!

Mung sawetara dina kepungkur, Samsung pungkasane miwiti nganyari Android 6.0.1 Marshmallow menyang piranti Galaxy S6, S6, lan S6 edge + sing dikunci. Dina iki, kita ngerti manawa pamilik Note 5 uga wis miwiti tambalan.
Nganyari kasebut isih ana ing tahap bayi lan dilaporake kasedhiya ing Kamboja, utamane liwat suite Smart Switch PC Samsung. Yen sampeyan rumangsa ora sabar lan duwe Note 5 N920C, sampeyan bisa njupuk firmware saka kaca SamMobile & apos (disambung ing ngisor iki) lan instal kanthi manual.
Android 6 Marshmallow nggawa fitur anyar, dhukungan scanner bekas driji asli sing paling nyata, Dosis saka mode , ijin app granular , lan Google Saiki ing Tutul . TouchWiz sing dianyari Samsung uga bakal dilengkapi browser Internet sing luwih apik kanthi pamblokiran iklan integral.
Kanthi adil, pamilik Galaxy S6 lan Note 5 ora seneng banget - TouchWiz wis duwe dhukungan pemindai bekas driji, sing bisa digunakake, lan Samsung Smart Manager app apik banget kanggo mblokir aplikasi sing ngeculake batere ing latar mburi (prekara sing kudu ditindakake mode Doze anyar Android). Idin aplikasi granular (fitur sing bakal bisa menehi lan njupuk ijin tartamtu kanthi kasus-by-case), lan Google Now on Tap (telusuran kontekstual, sing ngidini sampeyan entuk informasi babagan apa wae sing ana ing layar. kanthi mung nyekel tombol ngarep), nanging anyar kanggo Sammyverse lan bakal nambah hawa seger.
Miturut Jadwal nganyari Samsung & apos , ana 4 piranti liyane sing kudu entuk Marshmallow sadurunge pungkasan Q1 2016. Iki minangka Galaxy S5, S5 Neo, Note 4, lan Note Edge. Pamilik piranti kasebut bisa uga rada seneng banget babagan pembaruan sing bakal teka, amarga kayane ora mung bakal nggawa fitur anyar Google, nanging uga nginstal antarmuka TouchWiz sing anyar lan anyar ing handset. Yen sampeyan ora kejawab - Samsung rada entheng antarmukae ing 2015, nggawe Galaxy S6, S6 edge, S6 edge +, lan Cathetan 5 piranti snappier luwih gedhe tinimbang sing kita ngarepake saka unggulan Sammy & apos. Kita kudu ujar, kita kepengin banget ngerti manawa antarmuka sing padha bakal ngilangi ketinggalan ing Note 4, Note Edge, lan Galaxy S5. Tetep tetep lan ing pojok kursi!
Kaca firmware SamMobile (N920C)


Galaxy Note 5 nganggo Android 6.0.1 Marshmallow

cathetan-5-6.0.1-7 sumber: SamMobile