Nganyari Android 6.0.1 Marshmallow cocog karo Samsung Galaxy S6 lan S6 ing T-Mobile

Nganyari Android 6.0.1 Marshmallow cocog karo Samsung Galaxy S6 lan S6 ing T-Mobile
Ndhuwur, pamilik pinggiran Galaxy S6 & S6 ing T-Mobile! Operator warna Magenta saiki nyebar update Android 6.0.1 kanggo kaloro piranti ing saindenging Amerika. Kanthi bobot 1.2GB, nganyari nganyari Galaxy S6 menyang versi piranti lunak G920TUVU3EPD1, lan ujung Galaxy S6 menyang versi piranti lunak G925TUVU3EPD1.
Sayange, ora ana changelog rinci sing kasedhiya, nanging kita duwe petunjuk babagan nganyari & apos; isi saka rilis operator lan log liyane sing diterbitake Google. Edge Galaxy S6 lan S6 kudu diwenehi tombol setelan cepet kanggo Mode Pribadi ing bilah status, luwih saka 200 emoji anyar, visibilitas ikon panel notifikasi sing luwih apik, lan opsi 'Instal sewengi' anyar sing bakal ngetrapake pembaruan ing wayah wengi, antarane 2 lan 5 esuk. Kajaba iku, yen bekas driji ora dingerteni, pangguna bakal nampa umpan balik geter. Kajaba iku, Android 6.0.1. Nganyari Marshmallow ngemot tambalan keamanan paling anyar kanggo wulan Desember.
Sing pengin nganyari handset bisa uga ngenteni pituduh, utawa cukup menyang Setelan> Babagan telpon, tutul opsi 'Priksa nganyari' lan coba sukses meksa nganyari!


Samsung Galaxy S6 vs Samsung Galaxy S6 pinggiran

Samsung-Galaxy-S6-vs-Samsung-Galaxy-S6-edge-TI liwat Android Central

Uga maca: