Android 6.0.1 bisa ngaktifake LTE band 12 kanggo Nexus 5X lan 6P ing T-Mobile

Salah sawijine fungsi sing ora disengaja karo Nexus 5X lan Nexus 6P anyar yaiku kurang dhukungan kanggo band 12 LTE ing T-Mobile, sanajan Google ujar wiwit sadurunge piranti pisanan dirilis manawa digunakake kanggo nambah dhukungan. Sampeyan durung dikonfirmasi, nanging sawetara pangguna nglaporake manawa nganyari Android 6.0.1 ngaktifake dhukungan kasebut.
Android 6.0.1 mung wiwit muter dina awal, dadi ora akeh wong sing duwe piranti lunak kasebut, lan uga luwih sithik sing bakal ndeleng koneksi band kanggo sinyal LTE. Nanging, wis ana sawetara wong sing ngirim ing forum XDA kanthi gambar sing nuduhake dhukungan band 12 LTE ing Nexus 5X lan 6P sawise nganyari anyar.
T-Mobile wis cukup ketat babagan telpon sing ora dikunci sing disertifikasi kanthi bener kanggo band 12 LTE, amarga ujar manawa bakal nyebabake masalah telpon darurat yen piranti ora bisa nyambung. Jebule, masalahe yaiku tanpa layanan band 12, piranti bisa uga ora bisa mlaku maneh kaya kudune, lan ora bisa nelpon 911, sing dibutuhake FCC. Saka sudut pandang pangguna, band 12 LTE uga tegese dhukungan VoLTE kanggo piranti Nexus.
sumber: Reddit & XDA liwat Polisi Android