Android 6.0.1 Fitur 'Aja ngganggu nganti weker sabanjure' ilang

Aja ngganggu nganti weker sabanjure bali nganggo Android 6.0.1, nanging ora ana maneh - Android 6.0.1Aja ngganggu nganti weker mbesuk bali karo Android 6.0.1, nanging ora ana maneh Sing goyang telpon sing didukung Android 6.0.1 bisa uga wis nemokake dina iki yen fitur tartamtu wis dicopot maneh. Setelan 'Aja ngganggu nganti weker sabanjure' sing bali menyang OS open source Google kanthi nganyari 6.0.1, wis ora ana. Fitur kasebut, sing nggawe manawa pangguna Android ora bisa ngatasi volume isih diwenehi tandha ing wektu sing wis dipilih, wis dibuwang maneh saka platform kasebut.
Iki minangka kaloro kaloro yen kekuwatan ing Google ngilangi opsi iki. Pisanan yaiku nganyari Android 6.0. Alesan sing dibutuhake kabeh kudu ana gandhengane karo cara nggawe Android nggawe bisu telpon. Ora mung ngowahi slider volume dadi '0,' Android nawakake telung setelan sing beda. Sampeyan bisa milih nampa kabeh kabar, mung notifikasi kanthi tag prioritas (kalebu weker), lan ora ana kabar babar pisan. Fitur 'Aja ngganggu nganti weker sabanjure' ngidini weker sing wis disetel mati sanajan kabar bisu dipateni. Sawise weker muni, notifikasi banjur urip maneh.
Sing ngirim babagan iki ing media sosial kayane yakin manawa Google duweMisi MustahilFitur ngrusak dhewe Snapchat-esque, sing dirancang kanggo mbusak setelan akhir minggu iki. Ana isih pilihan sing bakal ngidini weker sing disetel mati sajrone sawetara wektu, sanajan kabeh notifikasi wis dihentikan. Nanging iki ora bakal nguripake maneh notifikasi.
Apa Google nduwe timer timer rahasia ing fitur Android 6.0.1 liyane?
sumber: AndroidCentral