Nganyari Android 7.0 Nougat kanggo Samsung Galaxy Note 5 wiwit tekan Eropa

Nganyari Android 7.0 Nougat kanggo Samsung Galaxy Note 5 wiwit tekan Eropa
Galaxy Note 5 minangka smartphone seri Note paling anyar sing kasedhiya ing pasar, lan salah sawijining piranti sing Samsung mutusake nganyari kanggo Android 7.0 Nougat. Nanging, iki mung smartphone Samsung nomer telu sing nampa update sawise Galaxy S7 lan Galaxy S6 (lan kabeh variasi).
Amarga Galaxy Note 5 wis suwe ora kasedhiya ing Eropa, mula ana gunane yen Samsung bakal miwiti kanggo meksa nganyari Nougat ing Amerika Serikat . Saiki kabeh operator A.S. nggunakake pembaruan, Samsung fokus kanggo nggawa Android 7.0 Nougat kanggo Galaxy Note 5 menyang wilayah tambahan.
Kita bisa ngonfirmasi nganyari wis muncul ing Romania, nanging bisa uga kasedhiya ing negara-negara Eropa liyane. Nganyari Android 7.0 Nougat bobote udakara 1.3GB, dadi priksa manawa sampeyan duwe cukup panyimpenan gratis sadurunge nyoba ndownload.
Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake Samsung Pay, sampeyan kudu nganyari aplikasi menyang versi paling anyar sadurunge nginstal Android 7.0 Nougat ing Galaxy Note 5 . Kejabi Nougat, nganyari nambah tambalan keamanan Maret, sing rada suwe amarga Google wis nerbitake koresponden kasebut nganyari keamanan kanggo wulan Mei .


Samsung Galaxy Note 5

Samsung-Galaxy-Note5-Review026