Android 7.1.1 Nougat wiwit diluncurake menyang Moto G4 Play sawise wektu tundha 6 wulan

Android 7.1.1 Nougat wiwit diluncurake menyang Moto G4 Play sawise wektu tundha 6 wulanKayane Motorola pungkasane nate miwiti nganyari Android 7.1.1 Nougat kanggo Moto G4 Play. Nganyari OS utama pungkasan sing bakal ditampa smartphone saiki wis didownload kanggo mbukak kunci unit Moto G4 Play ing saindenging jagad.
Ora kaya Moto G4 lan G4 Plus sing nganyari pungkasan taun kepungkur, pamilik Moto G4 Play kudu ngenteni pirang-pirang wulan maneh kanggo entuk bathi Android Nougat. Sawetara sampeyan bisa uga elinga yen Motorola wiwit push Android Nougat menyang Moto G4 Play bali ing wulan Juni , nanging ana sawetara sebab, nganyari mung kasedhiya kanggo persentasi pangguna cilik.
Enam wulan cepet lan pangguna Moto G4 Play saka macem-macem negara nglaporake manawa bisa nganyarake nganyari Android 7.1.1 Nougat. Sayange, smartphone mung entuk patch keamanan November, nanging Moto G4 Play bakal terus nampa nganyari keamanan.
Yen ngono, yen sampeyan pengin banget smartphone ing Android Oreo, sampeyan ora kudu pindhah menyang piranti sing luwih anyar wiwit Moto G4 Play ora bakal nganyari OS utama liyane kajaba sing anyar.
Ora ana gambar

sumber: reddit liwat Phandroid