Ponsel cerdas Android 9.0 kanthi keyboard QWERTY slide-out massal bisa dadi kasunyatan

Telpon geser saiki & rsquo; mesthi beda karo sing padha karo Nokia N97 ing taun 2008 utawa Nokia E7 sing dirilis sawetara taun mengko, nanging percaya utawa ora, para desainer kaloro industri klasik kasebut ngupayakake adaptasi desain slider tradisional menyang tren teknologi seluler paling anyar .
Pengumuman kasebut yaiku bener digawe sawetara minggu kepungkur dening perusahaan cilik sing diarani F (x) Tech, sing sadurunge mlebu Livermorium, nyoba ngalamun QWERTY keyboard Moto Mod kedadeyan maneh ing taun 2018.
Nalika proyek kasebut ditinggalake sawise Livermorium nyadari aksesori smartphone & ldquo; diikat karo raksasa kaya Motorola ora ngisi kesenjangan, kita kepengin banget ngisi & fquo ;, F (x) Tech nyetel dalan sing luwih ambisi kanggo nggawe handset karo keyboard lanskap saka ngisor.
Produk sing dikatutake, diarani telpon & ldquo; sampeyan ngira ora bisa duwe & rdquo ;, saiki dijadwalake diluncurake Q1 2019 , ngrencanakake mbukak versi stok Android 9.0 Pie ing kothak kasebut, miturut kampanye email paling anyar mbukak kesawang dening wong-wong liwat Pangembang XDA .
Ponsel cerdas Android 9.0 kanthi keyboard QWERTY slide-out massal bisa dadi kasunyatanCukup nyenengake, telpon geser sing ora dijenengi uga bakal dilengkapi peluncur kepemilikan sing dirancang khusus kanggo operasi lanskap, uga aplikasi email lan tanggalan sing ramah lanskap sing digawe dening F (x).
Intine, perusahaan janji bakal ngeculake & ldquo; aplikasi liyane kanthi UI lanskap khusus & rdquo ;, uga ndhukung OS independen, sing didorong komunitas ngluwihi Android. & Rdquo; Mikir OS Lineage lan sailfish OS , sanajan durung ana timeline kanggo kabeh babagan kasebut.
Saka perspektif perangkat keras, smartphone QWERTY sadurunge dicethakake kanggo nampilake tampilan AMOLED 6-inch & modern & rdquo; kanthi rasio aspek 2: 1, bezel minimalis, lan ora ana kedudukan, uga & ldquo; goyang & rsquo; keyboard & rdquo; panggolekan seneng ing BlackBerry Priv , KEYone , lan KUNCI2 ngisin-isini.
Kita bakal ngobrol susunan limang baris kanthi baris nomer khusus, modifikasi lan simbol simbol kaya PC, fungsi lampu latar, lan tata letak kunci sing apik banget. Minangka kanggo mekanisme geser, F (x) Tech milih mbukak rute sudhut kanggo ningkatake sudut pandang layar, uga menehi daya tahan canggih lan desain nostalgia sing apik saka tim teknik kasebut ing Nokia N97 , E7, lan N950.
Sayange, ora ana tembung babagan rega, dimensi, utawa spesifikasi lan fitur liyane, lan kita uga ora duwe gambar produk sing nyata kanggo dituduhake karo sampeyan. Sing nggawe kita serius takon target rilis Q1 2019, nanging bisa uga kita bakal kaget ... wektu iki sak .