Android Auto ora bisa digunakake nganggo radio mobil sampeyan? Mangkene & ndandani ...

Yen sampeyan ora nate nggunakake Android Auto , sampeyan bisa ngarani begja, amarga ngrungokake radio ing mobil lan nggunakake Android Auto ing wektu sing padha wis mokal wiwit saiki. Stasiun radio tetep ora nyambung amarga Android Auto tetep nggoleki aplikasi streaming media sing nyambung menyang Internet kanthi gawan saben sampeyan ngluncurake.
Bali menyang stasiun radio sing lagi diputer uga ora ana gunane, amarga sawetara menit Android Auto terus bali menyang aplikasi media sing gegandhengan dhewe. Ora kabeh nyenengake lan mawar amarga Google nyoba ngyakinake pratinjau Android Auto iki ing BMW listrik iX sing anyar.

Cara ndandani radio mobil Android Auto ora bisa digunakake
  1. Bukak Setelan> Manajemen aplikasi ing telpon.
  2. Telusuri aplikasi Google.
  3. Tutul titik ing pojok tengen ndhuwur.
  4. Pilih Instalake pembaruan.
Ndandani Android Auto ngaco karo radio mobil sampeyan - Android Auto ora nganggo radio mobil sampeyan? Mangkene & ndandani ...Ndandani Android Auto ngaco karo radio mobil sampeyan
Masalah kasebut kayane nyambung karo Asisten Google sing banjur dikelola dening aplikasi Google, yaiku Utas dhukungan Android Auto ditemokake, lan nganyari kanggo Asisten pancen liwat Google App.
Mbusak instal pembaruan paling anyar kayane mbalekake Asisten bali menyang kesenengane nalika ora terus-terusan nggoleki lan mbalekake menyang aplikasi media sing ana sambungan Internet, mula mula ana perjuangan Android Auto. Dudu solusi sing becik, nanging kudu ditindakake nganti saiki nganti Google pungkasane nggatekake upaya infotainment mobil.