Android: Cara ngganti utawa nambah cara pembayaran Google Play Store

Elinga: iki tutorial kanggo pangguna sing durung duwe pengalaman.
Yen sampeyan duwe piranti Android kanthi akses menyang Google Play Store, mesthine sampeyan wis duwe kesempatan kanggo tuku barang saka toko. Nanging bisa uga kadang sampeyan ora pengin nggunakake metode pambayaran sing wiwitan wis disiyapake, utawa sampeyan pengin ngganti kabeh. Untunge, ngganti lan ngatur cara pembayaran Google Store iku gampang.
Kanggo ngowahi setelan pembayaran, sampeyan luwih dhisik kudu mbukak aplikasi Play Store ing piranti Android. Sawise app mbukak, sampeyan kudu nutul tombol menu sing katon ing pojok kiwa ndhuwur (sampeyan uga bisa ngakses menu kanthi nggeser driji saka sisih kiwa layar menyang tengah). Saka menu molor sing ditampilake, sampeyan kudu milih 'Akunku.' Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng cara pambayaran (utawa cara) sing wis digunakake, lan sampeyan uga bisa ndeleng tombol sing ngidini sampeyan nambah cara pembayaran anyar. Nunyuk tombol iki bakal menehi pilihan sing sampeyan duwe, kalebu nambah kertu kredit utawa debit, utawa ngaktifake tagihan operator.
Ing ngisor tombol 'Tambah cara mbayar', sampeyan bakal nemokake tombol 'Setelan pembayaran liyane'. Nalika nutul, sampeyan bakal dijaluk ngetik sandhi Google maneh supaya bisa mlebu menyang akun Wallet. Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng kertu kredit standar (sing bisa diowahi utawa dicopot), lan sampeyan duwe kemampuan kanggo nambah kertu liyane.
Mesthi wae, sampeyan uga bisa nindakake kabeh perkara kasebut saka PC, sawise log in menyang Google Play saka browser apa wae.


Cara ngatur setelan pembayaran Google Play Store

Cara cara ngganti-pambayaran-cara-Google-Play-011